Zoet oh SnoepZoet!

Een tip voor iedereen
die een leuk en lekker cadeautje zoekt!

ZOET - Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET – Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

Oh! Ik kan er maar geen genoeg van krijgen.
De webshops rijzen de pan uit and I love it! Jij niet?

Elke dag ontdek ik wel een nieuwe it-girl op Instagram die ik ‘MOET’ volgen, een nieuwe blog om aan mijn feed op Bloglovin toe te voegen, een nieuw weetje,…
Maar zo ook kwijl ik op alles wat ik mooi vind in de online shoppingwereld. Ik maak dan massa’s winkelkarretjes / verlanglijstjes aan; soms kan ik er niet aan weerstaan, soms heb ik wel even geduld. Tegenwoordig wordt er hier meer online dan fysiek geshopt. Het is toch gewoon oh-zo gemakkelijk!

Mijn oog viel op een tweet in mijn twitterfeed van @snoepzoet. De naam alleen al klinkt zoet in de oren. Ik nam een kijkje in de webshop en dat stond me meteen al aan. Cuberdon, Haribo Frambozen, Antwerps spek,… Tot hier mijn betoog. Er hoeft niet meer gezegd.

“Zal ik, zal ik niet?”
“Ja, ik zal!”
“Nee, ik zal niet!”
“Of…”

Ik zal toch! Ik heb dan ook onmiddellijk een pakketje besteld. Niet voor mezelf, maar voor een ander. Als dat niet gul is, maar ook heel erg moeilijk. Want het is en het blijft snoep. Lekker! Zoet! Ik koos voor een cadeaupakket van 500g – een mengeling van zuurtjes en zoetjes. Ik ben heel erg tevreden over de service (ze leveren de dag nadien en ook op zaterdag!), de goede kwaliteit en de mooie huisstijl. Vanaf nu is ZOET een klant rijker.

Ik moet wel wat bekennen: ik heb er toch ééntje uitgevist en dat zonder de doos te openen!

Ik maakte een kleine fotoreeks van dit lekkers. Jammer genoeg kon ik de inhoud niet fotograferen, aangezien het hier om een cadeautje gaat. Ik zou de sticker beschadigen. Maar, dat is dan voor een volgende keer. Het pakket zelf omvat de doos met snoepjes, een kaartje met een persoonlijke boodschap, een bijhorende postkaart en een ingrediëntenlijst.
Kijk even mee!

ZOET - Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET – Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET - Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET – Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET - Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET – Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET - Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET – Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET - Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

ZOET – Webshop / Een leuke tip voor iedereen die een lekker cadeautje zoekt!

Greetz,
E.

Comments

  1. Handig als geschenkje:)

    Like

Trackbacks

  1. […] 4. Gezonde voeding: check. Maar ook ik eet snoepjes. Zolang dit met mate gebeurt, geen enkel probleem toch! Neem een kijkje op Zoet. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 27 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: