Ik heb een leuk nieuwtje!

Vriendinnenonline

Ik heb een kleine aankondiging voor jullie!

Vriendinnenonline - Ik heb een nieuwtje!

Vriendinnenonline – Ik heb een nieuwtje!

Kennen jullie Vriendinnenonline al? Nee? Dan laat ik je vandaag kennismaken. Wel, neem gerust een kijkje op deze leuke blog.
Priscilla vertelt jullie er meer over. Je vindt er tal van leuke artikelen in verschillende categorieën: Liefde & Gezin, Body & Mind, Style & Beauty, Home & Kitchen, Reizen & Cultuur en Daily Life. De opzet? Het vinden van nieuwe vriendinnen om te sporten, te koken, uit eten te gaan, evengoed voor een leuk gesprek.

 

 

Vriendinnenonline werd in 2014 verkozen tot ‘Beste website van het jaar‘ onder de categorie ‘Daten‘. Dat wil meteen ook zeggen dat deze website meer dan succesvol is en sterk gewaardeerd wordt door het publiek.

Ik laat jullie graag weten dat ik vanaf nu zal schrijven voor dit online magazine. Vind ik leuk!
Natuurlijk heb ik mijn handen (nog niet helemaal!) vol met mijn eigen blog, maar deze nieuwe samenwerking / uitdaging ga ik graag aan. Ik behoor nu tot één van haar ‘fanatieke bloggers’, zoals ze vertelt.

Voor mij betekent dit: nog meer schrijven, nog meer ervaring vergaren, nog meer netwerken. Ik begin zo de indruk te krijgen dat het bloggen me heel wat meer voordelen oplevert dan ik aanvankelijk gedacht / gehoopt had. En eerlijk? Schrijven is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Straks ga ik nog beginnen denken dat ik in mijn schooltijd deze richting had moeten uitgaan, maar voor schrijven is het nooit te laat. Toch?
Voor jullie verandert er helemaal niets, het betekent gewoon dat jullie me niet enkel hier op Yellow Me. kunnen vinden, maar in de toekomst dus ook elders. Ik hoop dan ook dat ik jullie daar af en toe mag verwachten. Geen zorgen, ik wijs jullie wel de weg.

Na het schrijven van dit korte artikel, zet ik me enthousiast aan mijn allereerste artikel voor deze nieuwe community. Ik ga aan de slag!

Greetz,
E.

Comments

  1. Super nieuws elke, proficiat!!!

    Liked by 1 persoon

  2. Véél succes😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 27 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: