8 Topreads for the weekend

#20 – Fri-A-Way

Oeps! De tijd zodanig uit het oog verloren gisteren dat een nieuwe Fri-A-Way vandaag een
Saturday-Read-Away wordt. Ofzoiets!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

1 augustus. Het begin van een nieuwe maand. Jeetje, wat gaat het snel!
Dat wil zeggen dat ik morgen ga terugblikken op de maand juli.
Een TOPdag / BAALdag zit er dus aan te komen.

Maar vertel eens, wat zijn jouw plannen voor het zonnige weekend?
Want, jawel! De zon is gelukkig weer van de partij.

Gisterenavond had ik alvast een goede start: een familie-pokeravondje: alle mannen bij elkaar. Plus 1. Ikzelf. Ik was de enige vrouw in het gezelschap, maar ik kan genieten van de mannelijke rivaliteit, het machogedrag en het gebulder en geklop op de pokertafels. Bizar? Misschien wel, maar hé… mag ik nog genieten van de familiale / amicale compagnie?
Weet je trouwens nog dat ik vertelde over de competitiviteit van mijn broer en papa? Wel, het was weer zover. Misschien schrijf ik wel een verhaal over deze avond, want het was weer hilarisch! En je kan het al raden: mijn broer was ALWEER de grote winnaar. Big cash!

Vanavond trek ik er op uit naar Antwerpen. Nog een klein stukje meer van deze stad ontdekken! Een tapasavondje met enkele vriendinnen om vervolgens een stapje in de wereld te zetten. Losgehen, maar beschaafd hé! Zo zijn we wel.

Zondag wordt rustig en heb ik tijd zat om heel wat te schrijven en te lezen. Meer heb ik niet nodig om mijn weekend af te sluiten.

Wel, wat zijn jouw plannen nu?
Plan deze topreads er toch maar tussen.

Jaaa! Steeds geweldig om een fantastische illustrator te ontdekken. Zoals ook deze week leerde ik via Chapter Friday Maartje Bodt kennen. En zelf kijkt Maartje op naar enkele andere talenten die ze in het interview vermeldt. Bekijk ze eens!

Deze jongedame – Mary Josie – zie je wel vaker in deze Fri-A-Way verschijnen, maar ze heeft dan ook echt stijl. Haar OOTD’s zijn geweldig. Een ware fashionista als je het mij vraagt. Ik zou wel eens willen piepen in haar dressing.

Dit mooie reisverslag over ‘Overnachten in de Sahara‘, maar vooral de prachtige foto’s op Grab Your Bags wilde ik jullie niet onthouden. Hopelijk heb je ze zelf al gezien.

In de vorige Fri-A-Way kon je enkele pastel-interieuren terugvinden. Ik ben er helemaal weg van en ik kom ze ook gewoon steeds meer en meer tegen. Stephanie Duval van 70percentpure kiekte deze koffiebar ‘Mirlo’s‘. Zo cosy, allemaal perfect op elkaar afgestemd. Ik heb het onmiddellijk aan mijn to-visit-lijstje in Antwerpen toegevoegd.

En ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Interieurs! Love it. Kijk binnen bij Suna Lock op A Beautiful Mess. Heb ik er onmiddellijk ook een nieuwe instagrammer bij die ik moet volgen.

The Budget Life voorziet me vaak van nuttige tips, zodat mijn geldbeugeltje niet te veel moet afzien. Deze keer schreef ze een artikel over een kledingruil met vriendinnen. Wat een geweldig initiatief. Leuk!

Adriene en Candace. Ik vind ze beiden geweldig. Bizar, ze niet persoonlijk kennen, maar toch zorgen zij voor de ontspanning die ik nodig heb. Ik heb het inderdaad over yogasessies. Ik probeerde deze week deze 20-minuten-yoga-sessie van Candace uit en het was de max. Probeer je het ook?

Gohja. Het niet kunnen slapen zal bij velen niet onbekend zijn. Ikzelf ben een slechte slaper. Altijd geweest. Ik slaap nooit een nachtje helemaal door, al went dat wel en ik kan de keren dat ik onmiddellijk in slaap val op 1 hand tellen. Het duurt steeds lang voor ik de slaap kan vatten. Slaaptips vind ik dus best wel interessant, al ben ik er een beetje het geloof in verloren. Toch zal ik deze 6 bijzondere manieren om heerlijk in slaap te vallen wellicht een keertje uitproberen.

En nu lieve lezers, laat ik het hier bij. Little B vraagt wat aandacht en ik kan niet weerstaan aan zijn overschattige geef-mij-aandacht-oogjes. Wij  gaan wandelen, want het is een prachtige dag!

Geniet nog van jullie zaterdag en morgen ben ik er opnieuw met een nieuw artikel!

 

Tot morgen!
Greetz,
E!

Dit is artikel #20 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: