15 Topreads for the weekend

#19 – Fri-A-Way

Zenuwachtig. Prikkelbaar. Het kriebelt. Misselijkmakend nerveus.
Dat ben ik vandaag. Ik verwacht een belangrijk telefoontje, vandaar.
Het erge is dat het telefoontje vandaag kan komen, maar evengoed maandag.
Het weekend overbruggen! Hoe moet ik daar in godsnaam aan beginnen?
Elke minuut gaat veel te traag en ik krijg nauwelijks een hap door de keel.
En sorry, ik vertel nog even niet waarom.
Ik hou het gewoon op: mijn lijf doet pijn van de zenuwachtigheid!

Daarom zoek ik wat afleiding: ik ontdekte heel wat nieuwe blogs en leuke artikels.
De wondere wereld van Bloglovin. Halleluja! Thank you!
Ik deel dit alles dan ook maar al te graag met jullie. Hou je vast: want het zijn er veel!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Zet even een muziekje op. Blabberbuzz voorziet ons opnieuw van nieuw talent.
En nu, lezen maar.

Mensen die niet in het ‘gareel’ lopen, die niet volgen om te volgen omdat het zo hoort. Ik heb daar wel bewondering voor. Zo las ik een straf artikel van Zoë op Moderne Hippies: ‘Ik heb een nieuwe naam’.

Nog een niet in het gareel lopende meid: Toeps, oeps! Lekker rechtuit. Maar ik kan je volgen. Lees even het artikel ‘Over LINDA en jarretelles‘.

Travelspot, give me a lot! Dit adresje – The Duke Boutique Hotel Den Bosch – staat me wel aan. Dat komt wellicht door de heerlijke foto’s van Natasja. Leuke sfeerbeelden. En plus: fijn dat ze even vertelt wat ze in die 24 uur in Den Bosch deed.

Nu we het toch over reizen hebben, kan ik er evengoed het volgend artikeltje aan toevoegen. Weet je nog dat ik sprak over sprs.me? Wel, Daisy van I Love Health deelt haar positieve ervaring over het onbekende-bestemming-reisje. Ze werd naar Tallinn (Estland) gestuurd. Nu wil ik dit toch ook echt graag een keertje gaan doen.

Mijn Mac kan wel een opfrissing gebruiken. Hij is al enkele jaren oud en deze goede vriend heeft het wel verdiend. Wat dacht je van dit? Graaf na dit artikeltje ook even in de archieven van Oohlarouge. Heel erg leuke blog.

“Waauw”. Dat was mijn eerste reactie op het pastelroze Scandinavisch interieur op Woonblog. Dit doet me dromen. Ook op The Style Files kan je een wit interieur met pasteltinten terug vinden.

Je kent de voet-vloer-foto’s wel?! Ik weet niet goed waarom, maar ze zijn populair en leuk om naar te kijken. Ik betrap me zelf af en toe op het nemen van zulke foto’s. Design Sponge brengt een leuk artikeltje: Our Favorite Floors: 25 Reasons to Look Down.

Juist, juist en juist! Ik zag de serie wel 3, 4 of 5 keer volledig. Zoveel dat ik zinnen kan gaan aanvullen. Maar, zo had ik het nog niet eerder bekeken: 10 Life Lessons We Learned from Sex and the City.

Wil je wat leuks gaan proberen? Jullie creatieve vingers laten tintelen? Wel, probeer dit een keer. Sew Mama Sew vertelt: ‘How to Make Your Own Paper Pieced Designs‘. Ik heb er al mee geëxperimenteerd, het levert leuke resultaten op.

Mary Poppins of Mr. Hyde? Blijkbaar zijn er vier soorten dronken persoonlijkheden die overeenkomen met vier populaire personages. Wie ben jij? Me, Hemingway. – HLN

Na het lezen van dit artikel vroeg ik me het volgende af: “Moet ik me nu zorgen maken?”. Pareidolie, fancy naam wel. Ik stelde mezelf gerust door mezelf het volgende in te fluisteren: “Je ziet de gezichten omdat het artikel daar ook over handelt”. Juist, toch? – HLN

Lieve mensen, ik duik onze fitnessruimte in om nog even wat zenuwachtigheid van me af te schudden, slaan, trainen,… Ik wens jullie een fijn weekend toe.

Tot morgen!
Greetz,
E!

Dit is artikel #19 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Trackbacks

  1. […] de vorige Fri-A-Way kon je enkele pastel-interieuren terugvinden. Ik ben er helemaal weg van en ik kom ze ook gewoon […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: