Sport Wishlist – Gymshark

Ik wil dat… en dat… en dat… en…

Gymshark

Gymshark

Toen ik begon met fitness en yoga kocht ik me een basisuitrusting.
Ik begon aan iets nieuws, ik wou het dan ook onmiddellijk goed doen!
Enkele sporttruitjes, leggings en training, sportschoenen,… het nodige. Meer niet.
Ik had me bijna laten meeslepen. Je zou echt teveel kopen of ben ik dan weer de enige die zo denkt en handelt? Toch heb ik er aan kunnen weerstaan. Ik stelde mezelf enkele doelen en wanneer ik die bereikt zou hebben dan was ik opnieuw toe aan iets nieuws. Mooie deal toch.

Nu zijn we inmiddels enkele maanden verder en ik voel me beter door de vele sportieve uitspattingen. Meer nog! Ik  heb de smaak serieus te pakken. Laat ons zeggen dat ik aan een gemiddelde van 4 x krachttraining, 3 x lopen en zoveel als kan Yoga zit op weekbasis. Daarbij ga ik ook bijna dagelijks wandelen met de hond, al vind ik dat nou niet dé grote inspanning. Eerder ontspanning.  Maar hé, alle beweging telt! Ik plan de trainingen zodanig in dat ik me er ook zeker aan houd. Ik moet zeggen: het kost me niet veel moeite me er aan te zetten. I’m hooked.

Volgende maand mag ik mezelf dan ook belonen met wat nieuwe sportkledij. Ik maakte een wishlist en wou deze toch even met je delen. Ik hou van matching kledij en vooral van de fluo trendy kleurtjes. Roze heb ik al genoeg, ik heb mijn zinnen nu gezet op blauw. Kijk even mee!
Gymshark. U bekend? Mooie kledij! Ik ben er terechtgekomen omdat ik sinds enkele maanden Nikki Blackketter volg op haar Youtube-kanaal. Met haar 188.685 abonnees kan je toch wel stellen dat ze nogal wat invloed heeft her en der. Ik ben er ééntje van. Samen met Christian, haar vriend, promoot ze onder andere de kledij van Gymshark en dat is geen slechte zet. Integendeel.

Gymshark Wishlist

Gymshark Wishlist

Van links naar rechts:

1. Gymshark Emblem Tank Top – Blue / £19,99
2. Gymshark Women’s Element Compression Leggings – Cyan / £22,99
3. Gymshark FIT Hydra Running Jacket – Powder Blue / £32,99

EN! Ik heb nog niet gedaan.
Er is nog meer. Opnieuw van links naar rechts:

Gymshark Wishlist

Gymshark Wishlist

4. Gymshark Fit Seamless ThermoLite Pullover Top – Fluro Blue / £29,99
5. Gymshark Flex Leggings – Cyan / £24,99
6. Gymshark Fit Women’s Seamless Tank Top – Fluro Blue / £19,99

Er loopt hier een gelukkig vogeltje rond!
Ik kan al niet wachten tot ik mijn bestelling mag plaatsen.
Excited!

Greetz!
E.

Comments

 1. Leuk hoor, een mens zou er warempel voor aan sport doen…

  Liked by 1 persoon

 2. Hihi.. Dan wil je mij al lopend niet tegen komen. Mijn outfit is meestal een stretchbroek (die ik al jaren heb) en een doodgewoon los t-shirt dat ik ooit kreeg bij deelname aan een stratenloop. 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. trainwithibo says:

  Ook hier gymshark. Ik moet wel zeggen dat het echt super klein uitviel. Maar mooie spul is het wel 🙂

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] factor. Ik schreef erover, steeds vaker en vaker. Denk maar aan de yogasessies met Adrienne, de wenslijsten met sportkledij,,… Mijn blog groeit, ik groei mee. Ik leer uit mijn ervaringen en uit mijn schrijven. Maar, […]

  Like

 2. […] Verslaafd aan sportkledij; misschien een beetje. Ik deel mijn verlanglijstje graag met […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: