International Yoga Day

Wie doet mee? Rol je mat maar uit!

21 juni 2015 – International Yoga Day. Op verschillende plaatsen in de wereld, zoals in New York, Berlijn, Londen, Parijs staat deze dag volledig in het teken van Yoga. Ook in Brussel. Gekleurde yogamatjes worden in alle hoofdsteden uitgerold. Met dit event willen ze de voordelen van Yoga onderstrepen.

Iedere Yogi, beginneling of curieuzeneus is welkom en kan gratis deelnemen aan een massa openluchtsessie met ademhalingsoefeningen, houdingen en ontspanning.

International Yoga Day - 21 juni 2015

International Yoga Day – 21 juni 2015

Jammer genoeg kon ik er vandaag in Brussel niet bij zijn. Hoe graag ik ook even dat samenhorigheidsgevoel, die openluchtrust en de eensgezinde sfeer had ervaren,… ik treur niet. Yoga kan je overal beoefenen. Het is een mooie dag, ik heb een mooie tuin en ik hoef dus alleen maar mijn matje hier uit te rollen. Een dertigtal minuten en ik voel me opnieuw als herboren.

International Yoga Day - 21 juni 2015

International Yoga Day – 21 juni 2015

Ik vind het ook steeds fijn nieuwe boeken te ontdekken over Yoga. Vandaag dus het geschikte moment om mij eventjes terug te trekken met een tijdschrift en een boek. Zweverige onzin? Dat denk je maar. Ik leer iedere dag bij en ik kom helemaal tot rust.

Deed iemand van jullie mee aan International Yoga Day?

Ik ben klaar voor mijn zonnegroet, voor het stromen van de energie.
… in balans.

Namasté,
E

Comments

  1. Namasté Elke. Ik had gezien dat het internationale Yoga dag was, maar dat is (nog) niet zo mijn ding. Ik heb wel al even gemediteerd. Ook goed tegen stress..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 26 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: