#18 – Fri-A-Way

WAUW! 21 Topreads for the Weekend!

Met een leuk muziekje op de achtergrond, schrijf ik deze nieuwe Fri-A-Way.
Want, lieve lezers, het is weekend! Stribbelt er iemand tegen? Ik dacht het niet!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Ik heb vooral een creatieve en sportieve week achter de rug. Ik blik tevreden terug! Ik ga er niet verder op in, ik wil de intro kort houden! Ik heb namelijk zo veel zin om me buiten op het terras te gaan zetten. Maar, ik maak het goed met een extra lang lijstje.

Dit weekend wordt een weekend vol chillings. Ik wil me nergens druk over maken.
Gewoon: RELAX!

Zet je even comfy in de tuinstoel – net als ik – met een lekkere smoothie.
Ik heb enkele topreads voor jullie!

Geen inspiratie voor die smoothie? Geen probleem! Jenny van Healthyfans voorziet ons steeds van heel wat lekkers. Zo deelt ze een gemakkelijk receptje voor een Mango Lassi. Of misschien is een zelfgemaakte Ananas Ijsthee iets voor jou. Verfrissend gebracht door Renate van Dat zit wel snor. Haar blognaam blijf ik trouwens fantastisch vinden. Nog niet goed? Wat dacht je van Kiwi Agua Fresca. Voor wanneer je dat platte water beu bent. Neus zeker eens op de blog Averiecooks, die staat vol met zulke receptjes. Wat mij betreft: toppers!

Aangezien de aardbeien nu echt wel overheerlijk zijn, staat mijn curieuzeneus in de richting van aardbeientips. Ik heb ze graag puur natuur. Er hoeft voor mij niet altijd suiker bij, al kan dat wel smaken natuurlijk. Deze Strawberry Caprese with Pistachio Pesto ziet er niet alleen goed uit, het is ook echt smullen. Smakelijk!

Van bloemen op je bord of in je water, naar bloemen op mooie jurken. Deze Bright Floral Dress staat Caitlin geweldig. Ik ben ook op zoek naar zo ééntje. Daar word ik instant gelukkig van.

De Turtle-outfit van deze dame vind ik dan weer geweldig voor een avondje op het terras. De temperaturen overdag zijn aangenaam, maar ’s avonds kan een Turtle-sweater toch van pas komen. De gouden accenten zijn helemaal mijn ding. De zonnebril maakt de outfit af.

Sporten is gezond. Dat wordt toch gezegd. Haha, natuurlijk klopt het! Ik kwam enkele sportgerelateerde artikels tegen die ik graag met jullie deel. Toeps – een beetje eigenwijs (I like it!), maar wel heel erg grappig – beschreef haar yogales. De titel van het artikel: ‘Bones‘. Leuk gekozen. De steeds grappige ondertoon doet me naar haar blog terugkeren. Stop dus zeker niet na het lezen van dit artikel, maar spit haar blog even uit. Ook ontdekte ik deze leuke blog: Just keep running. Een redactie hardlopers. Hardlopers van verschillende niveaus, met verschillende vragen en ervaringen die schrijven over hardlopen. Saskia vertelt even waarom ze steeds gaat rennen, rennen en rennen. Voor wie gaat lopen, kan wel een muziekje gebruiken. The Best Cardio Music for Summer 2015. Dankjewel, Popsugar.

Zelf deed ik het deze week ook: enkele Instagramaccounts delen die de moeite waard zijn te volgen. Ik ben niet de enige. Ben je even verslaafd? Kijk dan eens naar deze lijstjes: 8 Fun Instagram Accounts en 5 x Nederlandse Instagramaccounts. Mijn lijstje ‘Volgend’ bereikte deze week de teller 300. 307 inmiddels.

Als je van plaatjes kijken houdt, dan vast ook wel van deze mooie foto’s van Jiami. Doet me wegdromen. Thailand, ik wil je heel graag bezoeken! Of deze foto’s op Oracle Fox: Quick Escape – Kubu Beach. De reiskriebels zijn zo hard aanwezig. Weet je trouwens waar Tom en ik heen gaan deze zomer? Pwah! Ik vertel het jullie later. It’s gonna be great!

Ik heb een zwak voor mooie interieurs en decor in het algemeen. Een mooie setting doet zo veel. LOVENORDIC deelt een one-shot peek inside an Amsterdam Loft. Deze ene foto zegt genoeg. Of wat denk je van Sienna’s Gorgeous Nursery? Cute! Maar, deze outdoor settings staan werkelijk aan de top van dit lijstje.

En nee, ik ben nog niet klaar. Ik ben gul vandaag. Ken je Sleeping Lion al? Haar ongezouten mening maakt dat ze sterke artikels neerschrijft. Lees even: ‘Over het niet opvolgen van blogtips (en waarom je ze eigenlijk helemaal niet nodig hebt)’.

Laatst schreef ik een artikel over grote-mensen-dingen-doen. HLN bewijst nu: er schuilt een kind in ieder van ons.

De Q-musicfan zal dit wellicht weten. Iedere donderdag brengt bakker Gerry in naam van Ornelis en Vancoillie een taart aan huis bij iemand die het ECHT verdient. Andrea, meisje. Ik weet niet goed wat ik hier moet van denken – HLN.

Fijn weekend.

Tot morgen!
Greetz,
E!

Dit is artikel #18 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: