#7 – Water Colour Art

Prikkelbaar weekend

Water Colour Art - Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Cactus / Elke Uyttenhove

Ik schrijf het onmiddellijk van me neer: ik had een lastig weekend.
Een verloren weekend als je het mij vraagt. Dat kan je wel eens hebben zeker?
Een tweedaagse met weinig lichtpuntjes én dat terwijl de zon zo mooi scheen.
Ik heb wel kunnen genieten van de wandelingen met Tom & Bastille. Ik vertelde het al een keer, maar we wonen echt in een heel mooie omgeving met enkele prachtige natuurstekjes. Een wandeling is me nooit te veel.

Ik heb dan een uitlaatklep nodig. Voor de ene is dat een eindje hardlopen, voor de andere een ik-raas-maar-door-babbel-tegen-mijn-vriendin. Voor mij is dat mijn potlood bij de hand nemen en even die handen laten werken. Alhoewel ik mezelf de laatste tijd ook meer en meer kan verliezen in fitness en yoga. Gelukkig kan ik dus op heel wat zaken terugvallen.

Verloren als mijn weekend was, was ik zo kregelig als een stekelvarken. Aangezien ik een stekelvarken niet echt een aantrekkelijk beestje vind en te ‘bruin’ om te tekenen, hield ik het maar op cactussen. Het prikkelbaarheids-gehalte stond gelijkgesteld aan dat van mij. Wat kleur, wat groen,… precies wat ik nodig had. Cactus it was.

Een nieuwe 5-reeks – Cactus

De kregelige, stekelige, prikkelbare ik maakte opnieuw een 5-reeks mini-aquarellen.

Water Colour Art - Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art - Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art - Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art - Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art - Cactus / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Cactus / Elke Uyttenhove

Wat vinden jullie van het resultaat? Of misschien hebben jullie een ideetje voor een volgende reeks? Laat die ideeën maar komen, want hier is het komen en gaan.

Ik heb inmiddels mijn stekels terug ingetrokken: er staat een nieuwe week met heel wat leuke plannen voor de deur.

Greetz,
E!

Dit is artikel 7 in de reeks ‘Water Colour Art’. Voor eerdere artikels kan je terecht in het zoekvenster in de sidebar onder ‘Water Colour Art’.

Trackbacks

  1. […] blog over creativiteit zou zijn naam niet waardig zijn zonder enkele werkjes. Zo maak ik regelmatig 5-reeksen mini-aquarellen. Misschien heb je wel een idee voor een nieuwe reeks, dan hoor ik het graag. Misschien krijg je ze […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: