Instagramlove – 6 Topaccounts

Addict or not?

Mijn instagramaccount - Elke Uyttenhove

Mijn instagramaccount – Elke Uyttenhove

Instagram – ik gebruik het al een tijdje. Ik WAS geen fanatiekeling, neen. Heel af en toe de app even openen wanneer ik een wachtend momentje had. Je kent dat wel: wachten op de trein, bij de dokter,… Dat was het zo’n beetje. Hashtags, daar hield ik me evenwel niet mee bezig. Ik vond het eerder #lame. Mijn biografie was ook niet echt aangevuld. Zo belangrijk dan? Wie wil nu weten of ik een koffiedrinker ben of niet?! Het plaatsen van een eigen foto gebeurde ook niet dagelijks. Eerder, wanneer de gelegenheid zich voordeed. Het bewerken van de foto’s nam bovendien te veel tijd in beslag om ‘maar’ een momentopname te delen met enkele vrienden.

Na de opstart van mijn blog veranderde dit alles. Social media is – zoals iedere blogger wel weet – een heel belangrijk medium dat je gratis kan inzetten om je blog te promoten. Facebook, Twitter, Pinterest, Google +, Youtube en inderdaad… Instagram. Mijn favoriet! Ik moet toegeven: ik BEN een fanatiekeling geworden, en dit op zeer korte tijd. Het af en toe openen is ingewisseld voor het ‘openen in de ochtend, de middag, de avond en daar tussendoor’. Zelfs tussendoor tussendoor. #lame wordt niet gebruikt, maar heel wat andere hashtags begeleiden mijn foto’s. In de biografie valt nu te lezen:

Graphic Designer / Illustrator / Teacher / Blogfanatic / In love with Tom & my dog Bastille / Come & visit my blog!

Ja, het is belangrijk deze biografie aan te vullen. Heel wat mensen komen hierdoor bij mijn blog terecht. Het koffiedrinken liet ik er wel uit. Het plaatsen van een foto gebeurt nu doordacht, frequent en op dagelijkse basis. Een onbewerkte foto zal je nu ook niet meer in mijn feed terug vinden. Ik ben geen fotograaf, maar ik kan gelukkig wel een handje photoshoppen. Het neemt allemaal veel tijd in beslag, dat is een feit. Maar! Het kost me geen minuut te veel. Ik deel niet enkel meer met mijn vrienden, ik wil mensen van over de hele wereld bereiken. Dat begint me aardig te lukken.

Ik hou van mooie plaatjes en ik kan me uren bezig houden met like’jes uit te delen. Dagelijks leer ik nieuwe accounts kennen die echt de moeite waard zijn. Van een inspiratiebron gesproken. Neem eens een kijkje naar de volgende accounts.

1. ispydiy
2. lorraineloots
3. nike
4. HOUSELARSBUILT
5. IGDAILYRUNNERS
6. SANS_HUIS_STIJL

Het is een verslaving, daar ben ik wel zeker van. Mijn gebruik is toegenomen, maar ik heb er heel veel plezier aan. Ben ik een instagramjunk? Misschien wel. Tom beweert dat toch en ik spreek het best niet tegen *WINK. Maar, ik vind het best oké.

Neem je een kijkje naar mijn account? Dat zou ik heel erg waarderen. Ik beloof dat ik enkel mooie plaatjes probeer te schieten! Het ‘volgen’ moet ik verdienen,… Ik doe mijn best! Hopelijk kan ik sommigen onder jullie ook inspireren of verblijden met een moment uit mijn leven.

Heb jij een leuke feed die ik zeker eens moet bekijken? Deel ze gerust in de comments. Ik ben benieuwd, dus hou je zeker niet in!

Greetz!
Elke.

Comments

  1. Ik was, net als jij, ook nooit echt een fan, maar ben sinds kort ook echt (een beetje (A) ) verslaafd. Ik reis veel en vind het leuk om mijn avonturen op zo’n manier met anderen te delen. Once you start, you won’t stop..!

    Liked by 1 persoon

  2. Daar ben ik echt niet in thuis in Instagram…

    Liked by 1 persoon

Trackbacks

  1. […] deed ik het deze week ook: enkele Instagramaccounts delen die de moeite waard zijn te volgen. Ik ben niet de enige. Ben je even verslaafd? Kijk dan […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: