#1 – Storm Publishers

YA- & NA-schrijfwedstrijd – Ik doe mee!

Water Colour Art - Fantasie / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Fantasie / Elke Uyttenhove

Storm Publishers is een Young Adult en New Adult uitgeverij met Nederlandstalig schrijftalent. Nu komen ze uit met een nieuwe schrijfwedstrijd en de winnaar krijgt de unieke kans een boek uit te geven. En, lieve mensen. Ik doe mee!

Oké, een beetje gek, ja dat klopt. Maar, wat heb ik te verliezen?! Ik kan alleen maar winnen: of het nu om die fantastische droomprijs gaat of over de schrijfervaring die ik mezelf cadeau doe. Plus, ik schrijf graag en dagelijks, dus het zal me geen enkele moeite kosten om me hier aan te zetten. Integendeel. Het schrijven daarentegen,… dat wordt niet gemakkelijk.

Dit is wat ik moet doen
Schrijf een verhaal tussen de 50.000 – 90.000 woorden en stuur dit voor 1 september 2015 naar Storm Publishers. Het verhaal moet daarnaast binnen tenminste één van de beschreven thema’s passen: Urban Fantasy, Young Adult Thriller, New Adult. Je mag schrijven over wat je wil binnen het gekozen thema. Laat je fantasie de vrije loop. De verhalen kunnen tot uiterlijk 31 augustus 2015 23:59 uur ingeleverd worden. In totaal dienen volgende documenten aangeleverd te worden: het gehele verhaal, de eerste drie hoofdstukken van je verhaal in een apart document, een synopsis en een biografie.

Dit valt er te winnen
De hoofdprijs bestaat uit het uitgeven van je eigen boek bij Storm Publishers!

Waauw. Toch?! Al besef ik dat de kans zo goed als nihil is, wie niet waagt niet wint!

Ik kies voor het thema Urban Fantasy: een realistische wereld gecombineerd met fantasie-elementen. Een perfect voorbeeld? Twilight. Fantasietekeningen, geen probleem. Een fantasieverhaal schrijven, dat is andere koek. Vanavond begin ik enthousiast aan deze nieuwe uitdaging. Ik plan af en toe een update te houden op mijn blog. Jullie kunnen dus wel het één en het ander verwachten de komende maanden. Wish me good luck! Ik zal het nodig hebben.

Misschien heb ik iemand van jullie getriggerd?

Greetz,
E.

Comments

 1. Ik ga ook eens kijken op die site… En dan zien we wel wat de vakantie brengt…
  Merci voor de tip in elk geval!

  Liked by 1 persoon

 2. Super Elke, ik wens je véél succes!! Ik ben geen young Adult, maar wat wordt er bedoeld met new adult?

  Liked by 1 persoon

 3. Alvast veel succes, Elke 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Veel succes alvast! Ik ga eens snuisteren tussen mijn verhalen en zien of daar iets tussen zit dat binnen een van deze categorieën valt. Iets helemaal vanaf nul beginnen tegen eind augustus wordt een beetje moeilijk voor mij, denk ik.

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] van mijn eigen verhaal. Ik vertelde enkele dagen geleden nog dat ik me inschreef voor de Storm Publishers YA- en NA- schrijfwedstrijd. Stel je voor: mijn eigen boek. Dat zou werkelijk fantastisch zijn. De kans dat je je eigen boek […]

  Like

 2. […] je nog toen ik vertelde over de YA- en NA- schrijfwedstrijd van Storm Publishers? Wel, vandaag heb ik mijn aanzet op papier gezet. Ik schrijf een New Adult […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: