#17 – Fri-A-Way

8 Topreads for the weekend

Hebben jullie er ook zin in? In het weekend?
Ik zeker wel! Heel vaak zitten onze weekends volledig volgeboekt, zodat er weinig ruimte is voor spontaniteit. Weet je wel: de ‘kom-we-zijn-weg-naar-ik-weet-nog-niet-waar-mentaliteit’.
Dus ik plan lekker niets meer, zodat alles nog kan en mag!

Benieuwd naar deze Fri-A-Way? Enjoy!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

De bloggerswereld: je ontdekt elke dag opnieuw zoveel nieuwe dingen. Leuk, toch?! Wel… Ik heb nog lang niet alles ontdekt blijkbaar. Soms betrap ik mezelf op het maken van een ‘aaaaah’ of ‘oh-ja-dat’-geluidje. Lilith van Tales from the Crib leerde me Radiolab kennen. Meestal leuken Maarten Vancoillie en Sven Ornelis mijn dag op met hun geklets en gezwans. Heerlijk, Q-music op de achtergrond. Maar! Podcasts, het is eens wat anders. Ik probeerde het uit en ik kwam tot de conclusie: ik hou er wel van.

Soms schrijf je de woorden voor je artikel neer alsof het niets is, maar het gebeurt ook wel een keer dat het schrijven moeizaam verloopt. Je blijft maar redigeren en je bent nog steeds niet tevreden. Dat hoeft daarom niet altijd aan een gebrek aan inspiratie te liggen. To blame: je omgeving?! Denk maar aan Facebook, je gsm, een vogeltje dat fluit. Elimineren die handel, al bedoel ik daar niet mee dat je die vogel moet ***. “Zet alles uit dat je afleiding kan geven” zegt Laura van Blogaholic. Zo schrijf je 5 x sneller. En! Ze geeft nog enkele tips om tijd te winnen.

Hou je ook zo van DIY’s? Hier komt een leuke op I SPY DIY: Color-block Keys.

Running sucks, do it anyway. De titel sprak me aan omdat het evengoed uit mijn mond zou kunnen komen. Lopen is goed voor je lichaam en geest, dat weet iedereen. Alleen, ik vind het maar niets. Ik vind het behoorlijk saai. Toch geef ik het steeds een kans. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je een bepaalde grens over gaat, je er best van kan genieten. Ik heb het nog niet ervaren, maar ik run hoopvol!

De zomertemperaturen die er zitten aan te komen, doen dromen. Outdoor oasis, een artikel op Damsel in Dior laat enkele fantastische buitenplekjes zien. Gezellig!

Ik vond nog een ‘Wist-je-dat? Ja-wat!’-je: elk glas water dat je drinkt, bevat urine van dino’s. HLN, wat vertel je me nu?!

Barbiepoppen – ik heb ze nooit echt gemoeten. Echte bedoel ik dan hé, als kind. Ik heb het hier niet over vrouwonvriendelijke praat. Ik was het meisje dat liever met auto’s speelde dan met poppen. Ik had er heel wat: Stacy, Barbie, Lovely,… weet ik veel! Maar, ik heb ze niet versleten. Angelica liet me deze week even naar adem happen. Deze ‘menselijke barbie’ ziet er inderdaad echt uit alsof ze uit een doos komt. Een taille van 50cm? 40kg? Naar adem happen dus. – HLN. Ze is trouwens niet alleen. Deze ‘no make-up selfie‘ van Valeria Lukyanova moet heel erg moeilijk geweest zijn, niet?!

Fijn weekend.

Tot morgen!
Greetz,
E!

Dit is artikel #17 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Comments

  1. Thanks voor de vermelding!

    Like

  2. Dat van die dino urine had ik ook gelezen. Wat ze toch allemaal bedenken hé.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: