Theatertalent gezocht

Zin in een nieuwe uitdaging?
Dan is Theater Rosie misschien iets voor jou!

Wij zoeken nieuw talent, enkele enthousiaste vrijwilligers!
En dringend!

Theater Rosie

Theater Rosie

Al even maak ik deel uit van een fantastisch theatergezelschap in Lede. Theater Rosie.
Zelf sta ik niet op de planken. Ik hou me bezig met alles wat achter de schermen gebeurt. Het maken van choreografieën, het verzorgen van de grime, een ondersteuning waar nodig. Dit jaar echter ga ook ik een nieuwe uitdaging aan. Ik maak nu deel uit van de productieleiding. Gelukkig doe ik dit niet alleen. Met twee dragen we deze verantwoordelijkheid. Trots!
En eerlijk! Het is niet alleen de grote interesse in de theaterwereld, het is veel meer dan dat. Het streven naar een succesvolle nieuwe productie in december, samen met dit team, brengt ons allen dichter bij elkaar.

Maar nu even wat anders. Ik wil een warme oproep plaatsen voor de misschien geïnteresseerde theaterpersonen onder jullie. Lees even mee!

Theater Rosie

April 2001 – Daar waar het allemaal begon!
Enkele jeugdige, theaterliefhebbende zielen maken deel uit van de Theaterworkshop van het Stella-Matutinacollege in Lede. Regisseur Jean-Pierre D’hondt begeleidt de jongeren doorheen de theatervibes. Ze brengen het stuk Rosie – gebaseerd op de gelijknamige film van Patrice Toye – en stoten daarmee door naar de finale van de wedstrijd “Kroon op het werk“. Ze grijpen naast de prijs van de vakjury, maar ze gaan aan de haal met die van de jongerenjury. Talent wordt niet ontkend.

Zes jaar later liggen diezelfde theatervibes aan de basis van het ontstaan van Theater Rosie. Het idee om een eigen theatergroep te starten is niet langer “maar een idee”, maar wordt realiteit. Vanaf dat moment zetten ze ieder najaar een nieuwe productie voor jullie neer. Nieuwe leden worden aangetrokken en vervoegen het gezelschap.

December 2014Frustration Island – een geweldig stuk van Koen De Graeve – is een groot succes. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een geweldige cast. MAAR! Hier komt een oproep!

Wij zijn op zoek naar nieuw talent. Onder de noemer: elke helpende hand is welkom! Acteur, actrice, een achter-de-schermen-werker, een decorbouwer of misschien heb je wel verstand van kostumering. Zit dit in jou en kriebelt het om een dergelijke uitdaging aan te gaan? Contacteer ons dan snel! We beginnen dra aan een nieuwe productie die in december 2015 zal worden opgevoerd in het Gemeenschapscentrum De Volkskring in Lede. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Wie weet schitter ook jij dan op of naast het podium.

Geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en vul onderstaand contactformulier in.
We verwelkomen je graag.

Greetz,
E.

 

Comments

  1. Zou je graag helpen maar hier ligt mijn talent echt niet xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: