Preview – My new office

Take a peek

De laatste twee weken is het hier heel kalm geweest. Veel te kalm naar mijn gedacht. Dit in tegenstelling tot de drukte die thuis heerste. Veel te druk naar mijn gedacht. Exclamation mark! Heb me er slecht bij gevoeld, maar het moest maar even zo. Het had geen zin me er verder in op te winden, want ik wist waarnaar we streefden. We – Tom en ik – hebben dus zeker niet stil gezeten! We werkten volop aan het nieuwe atelier. ONS atelier.

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Sinds we zijn gaan samenwonen, misten we beiden een degelijke werkplek. De keukentafel of een klein bureautje was niet voldoende. Ik heb het al een keertje vermeld, maar ik kan een heel leger voorzien van potloden, penselen en dergelijke meer. Niet dat ze deze zouden kunnen gebruiken uiteraard. Ik vermeld het maar even. Je begrijpt: zoveel materiaal moet georganiseerd opgeborgen worden. Daarnaast wil ik mijn materiaal ook steeds ter beschikking hebben. Want! Hoe vervelend is het wel niet als je net die kwast nodig hebt of dat soort papier en je in dozen moet gaan rommelen en zoeken. Niet praktisch. Allesbehalve. Plus, het doet ook af aan de creativiteit en kwaliteit van mijn werk als grafisch vormgever en illustrator. Daar komt ook nog een heleboel IT-stuff bij. Dat heb je als je met een informaticus samenwoont zeker?!

Probleemoplossend vermogen

We knapten reeds ons volledige huisje op. We hebben alles zelf gedaan, dus ondertussen zijn we dat verbouwen al wat gewoon. Het idee was de garage – aanvankelijk een rommelkot vol oud ijzer – om te vormen tot onze nieuwe werkplek. “Waar zijn we in godsnaam aan begonnen?”, hebben we wel vaker gedacht. Niet alles liep even gesmeerd. Het dak was kapot – met gaten, eerlijk waar! Om nog maar te zwijgen van de ondergrond – egaliteit was ver te zoeken. Muren, daar kon je nauwelijks van spreken en de garagepoort was beschadigd en geblokkeerd. Vermeld ik dan ook maar even de ratten, de vuile gore GROTE spinnen en ander ongedierte. Wat dacht je nou – dit stond al jaren onaangeroerd. We hebben er enkele maanden over gedaan. Mijn geduld werd zwaar op de proef gesteld. En! Mijn handen jeukten van creatief verlangen.

Ik ga jullie niet vervelen met wat er allemaal is fout gelopen, laat ik nu even een kleine preview geven van het resultaat. Vandaag – instapklaar! Eindelijk. Momenteel zit ik dus achter mijn gloednieuwe bureau deze blogpost uit te werken. Mijn oogjes fonkelen!

Sneak Peek

Enkele foto’s…

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Preview - Atelier / Office

Preview – Atelier / Office

Zo! Een volledige tour doorheen ons atelier volgt nog in een video.
Jawel! Mijn eerste filmpje komt er aan.

Deze enthousiasteling wenst je nog een fijne avond!

Greetz,
E!

Comments

 1. Dat lijkt me zó leuk, een eigen atelier/werkplekje/creatieve ruimte!
  Ik ben nu al nieuwsgierig naar het filmpje!

  Liked by 1 persoon

 2. Dat is ook een van de dingen waar ik zó naar uit kijk; later in m’n huisje een ATELIER!!! Ik heb nu ook al m’n creatieve shizzle op m’n bureau gezet en het werkt goed voor m’n creativiteit. Ik moest ook steeds dingen zoeken en dacht dan vaak ‘nou ja laat ook maar’.
  Vind je foto’s enorm leuk! Ben benieuwd naar het eindresultaat, maar eerlijk, zal het ooit écht af zijn :p

  Liked by 1 persoon

  • Haha, eerlijk! Nee, niet echt. Er zijn nu al opnieuw dingen die op mijn verlanglijstje staan om mijn collectie nog groter te maken. Zo wil ik nog een pyrobrander en mijn lichtbak is nog op komst maar daar moet ik nog even op wachten. Dat soort dingen. Ik begrijp je volledig!

   Liked by 1 persoon

 3. Whaaaaa, ziet er fantastisch uit!! 😀

  Liked by 1 persoon

 4. Dat ziet er daar mega in orde uit!! Hier worden alle vrije ruimtes ingenomen door de dochters…

  Liked by 1 persoon

 5. Proficiat met je mooie nieuwe werkplek!!! Wat een mooie plek om te werken, zalig!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Knap gedaan en heel minimalistisch 🙂

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] ben me fameus aan het uitleven in “The Office“. Deze werkplek zou hopeloos zijn zonder een goede planning. Ik heb nood aan een kalender. Ik […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: