#16 – Fri-A-Way

Het is verlengd weekend!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Het Pinksterweekend staat voor de deur. Dat wil dus ook zeggen dat Pinkstermaandag aan het weekend toegevoegd wordt. En! Misschien wil dat ook zeggen dat de “chocolademannen” nu ondertussen ook uit de kasten verdwenen zijn? Of heb je nog een flinke voorraad liggen?

Een verlengd weekend lijkt toch altijd een beetje op vakantie, niet? Wat zo’n dagje meer al niet kan doen. Geniet ervan, want de volgende feestdag is pas in Juli.

Mijn plannen voor het weekend? Bloggen. De laatste twee weken heb ik op een laag pitje gedraaid en daar heb ik moeite mee gehad. Dat had zo zijn redenen, maar eigenlijk vind ik geen enkele reden goed genoeg om mijn passie te laten rusten. Ik heb veel nieuwtjes te vertellen volgende week en dat wil ik alvast uitschrijven.

Gelukkig heb ik voldoende tijd gehad om wat topartikelen te verzamelen voor deze nieuwe Fri-A-Way. Lees je even mee?

Blabberbuzz heeft een zeer fijne rubriek om het weekend in te zetten: WEEKND TUNES. Deze week zetten ze Jake Isaac in de spotlight. En welverdiend!

Nu het mooie weer opnieuw daar is – al kan het wel nog veel beter – is het tijd voor een nieuwe zonnebril. Ik heb altijd van ‘pilotenbrillen’ gehouden en nu heb ik deze op mijn verlanglijstje staan: Michael Kors Zonnebril. Ik spotte er vorige week in Antwerpen ééntje en was verkocht. Op FAB le Frique vind je ook Mirrored Shades. Deze komt wel in de buurt ja.

Van Mirrored Shades naar Sock you on my feet op Your Daily Dose of Me. Wat vind je van deze trendy sokken van het Hasseltse label Sock You? Ik vind ze de max!

Ik ben geen ik-draag-elke-dag-bijpassende-juwelen-madam, maar ik heb er uiteraard wel. Ik hou van subtiel, maar soms ook van opzichtig. Wat ik vooral geweldig vind, is geometrie. Vera Camilla deelt een heleboel oorknopjes (en ook ringetjes). Zulke ringetjes heb ik ook: in alle maten (voor onderaan en bovenaan de vinger). Ik draag er dan een heleboel tegelijk en krijg er vaak superleuke commentaren bij. Blijkbaar ben ik af en toe ook een beetje hip! (WINK!)

Met dit soort blogtitels verkrijg je heel wat lezers: “Stiekem heb ik jullie al die tijd voorgelogen…“. Ja, kom! Dan wil je toch weten waarover ze het heeft?! Ze kent er wel wat van. Leuk artikel op Younique,… zo even bij de weg. Trouwens: proficiat met die leuke Fashionasta Schoolagenda. Knap werk.

Kleine kinderen praten meestal graag, veel en vooral ook erg grappig. Dat bewijst Lilith van Tales from the Crib in haar rubriek Dexter Spreekt XI. Mijn persoonlijke favoriet: MAKAMOLIE. Kan jij het ontcijferen? Geniaal!

Dankje Jiami dat je nog even wat gouden blogregels oplijst.

De laatste tijd zijn er heel wat artikels de revue gepasseerd waarbij bijna rellen ontstonden en het ene verwijt na de andere werd gecatapulteerd. Kortom: artikels die heel wat reacties uitlokken. Zelf ben ik iemand die me nogal afzijdig houd binnen deze contouren. Niet dat ik geen mening heb, maar ik voel niet de drang deze online te uiten. Social Media kan hard zijn, dat weten we allemaal. Ik las deze week nog zo enkele sterk geargumenteerde artikels. Dit is er ééntje van: “Maatje 36, levende kleerhangers. Excuse me?“. Interessant om het vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Undercovertje spelen? Cewl! Wat vind je van dit artikel op HLN.

En dit is er ééntje te gek voor woorden: Pas bevallen vrouw gamet met boreling op schoot in internetcafé. What’s wrong with her? – HLN.

Als je dacht dat beatboxen en ‘oude vrouwtjes’ niet samengaan,… Je mondhoeken zullen krullen. – HLN.

Om af te sluiten refereer ik nog een keertje naar Temptation Island. Onze Zoete Zwartkijker schreef er afgelopen woensdag al over, maar ook HLN laat je even terugblikken: 6 hilarische quotes vanop het eiland. Die goeie ouwe Gringo.

Geniet allen van een verlengd weekend.

Tot morgen!
Greetz,
E!

Dit is artikel #16 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: