#15 – Fri-A-Way

Have a beautiful weekend

Gepakt en gezakt. Ik ben er klaar voor. Het lijkt wel alsof ik een week op reis ga.
In werkelijkheid: een weekend. Morgen word ik opgepikt door mijn vriendinnen
en gaan we Antwerpen twee dagen onveilig maken. Ik vertelde het al.
We gaan dus op stap.

Ik vertel er dus alvast bij dat het moeilijk wordt om morgen een Let’s Gossip-artikeltje te plaatsen. Don’t be mad, keep calm please. Ik zal jullie zondagavond nog verblijden met een verslagje van ons weekend. Ik neem mijn camera bij de hand en plan heel wat leuke foto’s te nemen. Ik hou er van de toerist uit te hangen. Yes! Hopelijk kan ik ook enkele hotspots met jullie delen.

Ik stort me in een fijn weekend. Voor jullie heb ik de wekelijkse Fri-A-Way opgesteld: een lijstje topreads voor het weekend. Geniet er van!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Healthyfans is aan het vloggen geslagen. Leuk! Jenny & Francine. Wat een duo. Ik vind ze grappig. Neem even een kijkje naar hun eerste filmpjes. Ze maakten inmiddels de Mr. Bean Burger en Chocoladepopcorn. Maar, niet alleen deze artikels zijn ‘save’-waardig geweest, ook de Thaise Udon Noodles met Biefstuk van de Chefmetlef Nigel leek me te bekoren.

Nom Nom Nom. Hoe lekker kan eten wel niet zijn! Nu blijkt Nom Nom een hotspot-tentje in Den Bosch te zijn. Lunchen, borrelen, dineren… en dat met soulfood. Bedankt Miss Joesten om dit met ons te delen. ENTHOUSIAST!
* Scroll heel even naar beneden.

Klopt, Dagmar! Er is veel te doen geweest rond Superfoods. En inderdaad! Nog steeds. Fijn dat je even je ervaring deelt.

Ik krijg wel meermaals de vraag: “Wat vind je nou eigenlijk zo leuk aan bloggen?” of “Wat win je er mee?” en “Wat heb je er aan?”. Ik mag HET dan met handen en voeten uitleggen, meestal begrijpen ze het nog steeds niet. Hallo niet-blogger, zie je niet hoe gepassioneerd bloggers zijn? Blogaholic schreef er een leuk artikeltje over: 5 redenen waarom bloggen zo leuk is. En, dat zijn nog maar 5 redenen. Ik denk dat iedere blogger wel een heus lijstje kan maken. Maar weet je, eigenlijk maakt het me ook niet zoveel uit of ze het nu begrijpen of niet: eensgezinden genoeg!

Een make-over verklapt toch veel creativiteit. Ik vind het steeds geweldig transformaties te zien, zeker op vlak van interieur. Deze Before & After: Ananda’s Patio Makeover op Design Sponge is echt leuk. Niet meteen mijn stijl, maar dat terzijde. Oog voor detail en blending.

Joanna Goddard had opnieuw een Home Tour klaar: New York City Apartment Tour. Daarnaast deelde ze een uitgebreid artikel over het moederschap: How Did You Know You Were Ready to Have a Baby. Ze interviewde x-tal vrouwen en brengt verslag uit. Markant, hoe iedere basis zo kan verschillen. Lean back.

Is het dat fameuze schoenenrek of zijn het de matching kussens?! Ik weet niet wat me er zo in aantrekt, maar ik vind dit interieur top. At home with Toshiko Shek op A Beautiful Mess.

Rachel en haar kleurenstudies. Het is oh-zo belangrijk wil je mooie ontwerpen maken, dat weet ik maar al te goed. Iedere ‘artiest’ heeft zo zijn eigen manier. Kijk even naar dit: Color Study / BlueI SPY DIY. De foto’s zijn echte plaatjes.

Hou je van sport, dan hou je wellicht van mooie sportoutfits. Of kan het je helemaal niet schelen en trek je zo maar wat aan? Als het maar comfortabel zit? Nike staat bij velen bovenaan het favorietenlijstje. Jiami is er blijkbaar ook weg van. Bij deze New Sportoutfit vind ik de munt-jack echter wel dé blikvanger. Dit Primark-item ligt nu ook in mijn imaginaire winkelkarretje.

Een brief aan Passagier 15A. Mun Yee schreef deze aan haar medepassagier. Waarom? Dat lees je hierHLN. Kan jij het aan?

Deze Canadese onderging een gastric bypass en verloor maar liefst 68kg. Haar overwinning legde ze ludiek vast door middel van voor- en na foto’s. Leuk bedacht – HLN. Dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet.

Een fijn weekend en tot zondag!

Tot zondag!
Greetz,
E!

Dit is artikel #15 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: