#3 – Water Colour Art

5 x Tree

Water Colour Art - 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Al jaren onderteken ik mijn tekeningen / illustraties / schilderijen met ‘JULIA’.

Ik heb altijd iets met die naam gehad. Spreek het op zijn Italiaans uit alsjeblieft. Vraag me niet dit te verklaren, want dat kan ik niet. Ik heb er geen uitleg voor. Ik doe het gewoon. Zomaar, omdat ik vind dat het bij me past.

Ik maakte een nieuwe header voor Yellow Me. Ik was niet tevreden met de vorige en waarschijnlijk ben ik dat binnen enkele weken ook niet over deze. Of misschien wel. Ik weet het niet. We’ll see. Tree.

 

 

Boom. Groei en ontwikkeling. Omdat we allen elke dag groeien. Toch?
Het is maar hoe je het interpreteert.

Ik ging aan de slag met waterverf. Want hé, dat is wat ik nu zoal doe, tussen het solliciteren door. Het helpt me te ontspannen. Dat heb ik nodig. Ik nam enkele foto’s van het resultaat.
Wat vinden jullie? Ik plan nog meer zulke 5-reeksen te maken. Ik vind het best leuk steeds thematisch te werken.

Water Colour Art - 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art - 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art - 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art - 5 x Tree / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – 5 x Tree / Elke Uyttenhove

 

Greetz,
E!

Dit is artikel 3 in de reeks ‘Water Colour Art’. Voor eerdere artikels kan je terecht in het zoekvenster in de sidebar onder ‘Water Colour Art’.

Comments

 1. Wauw. Serieus.. wauw. Mind-blowing. Jeetje, weet je hoe moeilijk het is om met waterverf te werken? En weet je hoe moeilijk het is om zoiets kleins te maken? En bomen te tekenen? En oh my god! THIS IS AMAZING! Wat een geweldige header ook, wauw. Prachtig! Ook hoe de blaadjes wegwaaien en de stipjes erbij.. You totally blew my mind! Meesterwerk!

  Liked by 1 persoon

 2. Wauw. Serieus.. wauw. Mind-blowing. Jeetje, weet je hoe moeilijk het is om met waterverf te werken? En weet je hoe moeilijk het is om zoiets kleins te maken? En bomen te tekenen? En oh my god! THIS IS AMAZING! Wat een geweldige header ook, wauw. Prachtig! Ook hoe de blaadjes wegwaaien en de stipjes erbij.. You totally blew my mind! Meesterwerk dit!

  Like

 3. Ja, écht héél mooi, hou wel van je tekeningen :)

  Like

 4. Heeeeeel knap Elke! :)
  Misschien moet je eens kijken of je op Etsy zo geen dingen kan verkopen? Zou wel aanslaan denk ‘k

  Liked by 1 persoon

 5. ja, het is echt heel erg prachtig!! bomen, herlijk! mijn favoriet! Ook fantastisch als blogheader.. hou die nog maar een tijdje!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 26 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: