#16 – Let’s Gossip

Weekendje weg in eigen land – Antwerpen

Volgend weekend maken we onszelf gelukkig. Hoe we dat doen? Heel simpel: we trekken er twee dagen op uit. Je kent dat wel: enkel onder vrouwen. De meiden zorgen steeds voor instant happiness. Meestal word ik dan door hun gezelschap gratis gelukkig. Een gezellige babbel, een sappige roddel, enkele brede glimlachen naar elkaar. Doe daarbij nog een lekker aperitiefje en ik ben klaar om dit geluk te ontvangen. Dit is al de tweede keer deze week! Deze vlinders doen het keer op keer!

Water Colour Art - Butterfly / Elke Uyttenhove

Water Colour Art – Butterfly / Elke Uyttenhove

We boekten een hotel in Antwerpen en we worden dus verwacht. Hopelijk zijn de weergoden ons gezind, want “terrasjes doen” is één van onze favoriete activiteiten. Even terzijde: maken jullie je ook schuldig aan people watching wanneer je plaatsneemt op een terras met een wijntje in de hand? Nee? Oh jawel, jij daar! We vinden het hartstikke fijn mensen te observeren. Kijken hoe andere mensen voorbijlopen, praten, interageren kan een grote bron van inspiratie zijn.

“Een vrouw, midden 30, weinig gevoel voor mode, alleen, zeer gehaast, ze loopt bijna naast haar sandalen. Waar zou ze heen gaan?”
“Een jong koppeltje, beiden uitzonderlijk knap, liefdevol tegenover elkaar, gelukkig. Zouden ze de nacht van hun leven gaan beleven?”
“Man en vrouw, duidelijk discussiërend, ze hebben ruzie. Waar zou de ruzie over gaan?”.

Niet dat we nieuwsgierig zijn hoor. Je kan het zien als een boeiende activiteit waarbij onze fantasie op hol slaat. Komen er vooroordelen aan te pas? Wellicht schuldig! Maar, het is vrij onschuldig hoor. We trachten gewoon op zoek te gaan naar ieders verhaal. Al moet er soms gewerkt worden aan een beetje subtiliteit.

We hebben nog niets ingepland. Antwerpen is een boeiende stad en er zal wel het één en het ander te beleven zijn. Maar, toch wil ik even beroep doen op jullie. Hebben jullie topadresjes die we zeker moeten bezoeken? Ik denk dan aan leuke caféetjes, een trendy bar, een plaats om te lunchen, een gezellig restaurant. Het zou heel fijn zijn enkele hotspots te ontdekken. Shoot please!

Ik beloof jullie volgend weekend alvast een uitgebreid verslag met heel wat leuke Antwerpse foto’s.

Greetz,

E.

Dit artikel behoort tot de rubriek ‘Let’s Gossip’ die elke week verschijnt op zaterdag. De artikels zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen blijven echter onbekend. – Artikel 16 in de reeks.
Voorgaande artikels kan je terugvinden in het zoekvenster onder ‘Let’s Gossip’.

Comments

  1. Zo herkenbaar, Elke. Er is niets dat ik liever doe dan in goed gezelschap en met een lekker glaasje op een zonnig terras te zitten en te fantaseren over de mensen die passeren. Een beetje meer respect zou bij mij ook wel mogen, maar tenslotte doen we er niemand kwaad mee, want ze horen ons toch niet hé

    Liked by 1 persoon

  2. Koffiebar Broer Bretel nabij het MAS is tof, Balls & Glory om iets te gaan eten, ook een aanrader. Als je van chocolade houdt, The Chocolate Line op de Meir. Als ik nog aan iets denk, laat ik het weten. Veel plezier !

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 26 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: