#14 – Fri-A-Way

Topreads for your weekend

Een liefdevol weekend staat voor de deur. Overal verschijnen artikels zoals ‘Tips voor Moederdag’ en ‘Hoe mama vertellen dat ze de beste is’. Zondag worden alle mama’s in de bloemetjes gezet. En! Dat verdienen ze.

Mijn broer en ik vinden het ieder jaar best moeilijk een geschikt cadeautje te vinden voor een gelegenheid als deze. Een bloemetje? Dat doen we al zo veel! Een boekenbon – want ze is fervent lezer – is ook niet echt meer origineel. Al zou ze daar zeker en vast wel tevreden mee zijn hoor. Maar, je wil toch iets leuks doen, niet?! Alle tips die verschenen op het net hebben me niet bepaald geholpen. Maar! Het idee was er plots. Ik kan natuurlijk nog niet vertellen wat het is, want dan zou het geen verrassing meer zijn. Ze leest deze blog soms gezellig mee. Nog even geduld dus. Zondag komt er een artikeltje online.

Maar dus, om het weekend goed in te zetten: ik heb een leuke Fri-A-Way voor jullie.
Lees en geniet!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Vorige zondag maakte ik voor het eerst een weekmenu. “Een keertje zien hoe dat gaat”, dacht ik. Wel, het loopt best goed. Gemakkelijk zo. Alle ingrediënten werden in huis gehaald en de planning hangt netjes op in de keuken. Ik ging dus op zoek naar heel wat lekkere gerechtjes om een keertje uit te proberen. De black bean plantain veggie burger met avocado (Healthy Happy Life) was overheerlijk. Zo lekker zelf dat ik ze op restjesdag nogmaals naar binnen heb gespeeld. Gelukkig had ik zo’n dag ingecalculeerd! Hallelujah! Ook mijn granola-ontbijt was behoorlijk bevredigend. Hallelujah again! A Million Miles deelt 7 Healthified Granola Recipes. Misschien heb je zoals ik niet altijd zin in een gewone boterham bij de lunch en heb je nood aan veel variatie. Wel, dit gemakkelijk receptje “Fresh Tomato Salsa” combineerde ik met enkele sneden toast. Een lichtverteerbare, lekkere lunch dankzij Elise van Simply Recipes. De “Gortsalade met gegrilde groenten en geitenkaas” doet me watertanden (Healthy Fans). Maar, ook deze Paprika-courgettesoep met toast, zelfgemaakte pesto en gebakken champignons worden volgende week hier wel een keertje verorberd. Dat studentje kan er wat van.  Smakelijk!

Nu we toch voedingsgerelateerd schrijven, kan dit er ook wel bij: “How to Make Infused Water + 10 Tasty Flavor Combinations” op Hello Natural of “3 Infused Water Recipes That Don’t Disappoint” van Michelle Phan.

Het HEMA-artikeltje: Tips tegen voedselverspilling voor de HEMA blog van ikbenirisniet hoort trouwens in dit rijtje thuis. Like Bunny von D.

Van TASTY naar ZEER SMAAKVOL: Life lately via Instagram op Pink Peonies. Moet er meer gezegd worden?

Nella Vita doet het weer met “Stijlvolle Zomershirtjes“. Ik ben fan van de Crop Top. Kan iemand me een goed adresje bezorgen?

Mr. Gugu and Ms. Go. De fairytale-achtige sweaters verschijnen overal. Wat vinden jullie er eigenlijk van? Morning Elegance komt er wel mee weg. Hier heb je nog een voorbeeldje: “Swan Lake“.

Fairytale, oh fairytale! “Peter Nimble and his Fantastic Eyes” staren je aan. Kathleen is fan.

Leuke interieurideetjes worden sowieso gepind. Je weet nooit, op een dag kan je er misschien wel wat mee. Wat dacht je van Ysanne’s idee: Voor aan de muur / 10 x Postkaarten. Of! Deze Etsy Tip: Knitted Bulb Lamp op Homesick. Als magazinefan komt dit misschien van pas: “5 x Tijdschriften opbergen” op The Life Factory.

Het Eiland Meisje voorziet je van zeer duidelijke informatie over SEO. Lees even haar artikel: “Seo voor dummies“. Pas je deze tips al toe?

Dit artikel afsluiten in stijl, dat doen we zo: “Dit tweejarig kereltje is hipper dan wij allemaal” – HLN.

Veel leesplezier en een fijn weekend!
Voor de moeders onder ons: fijne moederdag gewenst!

Greetz,
E!

Dit is artikel #14 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Comments

  1. Dank je wel blogdochter. Ben benieuwd naar de verrassing die je bedacht hebt voor je mama!!!

    Liked by 1 persoon

  2. Weer heel wat dingen om te lezen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: