#13 – Fri-A-Way

Happy Fri-A-Way everyone!

Vandaag werd er wellicht niet veel arbeid verricht!
Ha! Het is 1 mei: Feest van de Arbeid!
Al ben ik er me van bewust dat lang niet iedereen heeft kunnen genieten van deze feestdag. Oeps! Maar dus, het weekend reeds ingezet of niet, ik heb aan jullie gedacht. Ook vandaag krijgen jullie opnieuw een leuk lijstje met topreads.

Fri-A-Damn-Giving-You-All-Topreads-Day-Way!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Moederdag zit er aan te komen! Wil je mama even in de cactusjes zetten, bekijk dan even deze fijne cadeautip op a pair & a spare. Het is eens wat anders dan een ruiker bloemen. Ik ga even niet verklappen wat ik voor mijn mama in petto heb – ssst… ze leest mijn blog!

What to Post on Each Social Media Outlet? Chloe – social media manager weet je goed te begeleiden. Ze heeft gelijk: de juiste strategie toepassen binnen je social media terrein kan je helpen je blog naar een niveautje hoger te tillen. Een uitgebreid artikel met enkele voorbeelden maken van deze blogpost een topread.

Een gezonde levensstijl, allemaal goed en wel. Overal wordt er geclaimd: DIT is gezonde voeding. ZO ga je gezond door het leven. Dit zo, zo dat! Er valt inderdaad veel over te schrijven, maar soms is het fijn het ook eens in plaatjes te zien. Op FEED92 kwam een gastblogger enkele lezers inspireren in Robin’s Food Diary. Valt te pruimen. Smakelijk!

Nieuwe trend: grijs haar. Ik had het hier en daar al eens grijs zien waaien. Daily Beauty News schreef er een artikeltje over. Wat denk je? Ik heb net een nieuwe coupe, dus hou het even zo!

Have a nice Fri-A-way!

Have a nice Fri-A-way!

Eéntje om je op te fleuren (als dat al nodig zou zijn): INSPIRATION – Spring Flowers op I SPY DIY. Dit zijn toch echt pinables!

Een lange relatie gaat meestal gepaard met “je HEEL goed voelen bij elkaar”. Zo goed, dat je op een bepaald moment dingen gaat doen die je niet altijd zal toegeven aan anderen. Best wel grappig, maar voor velen zeker herkenbaar. Ik geef het toe: ik maak me schuldig aan minstens 1 ‘vreemd’ dingetje. Lees even: De vreemde dingen die alle koppels met een lange relatie doenHLN.

Onverdraagzame buren? No comment! Maar, deze buur uit Arizona had wat te veel commentaar (HLN). De zurigheid druipt ervan. TL – gastblogger in de Zoete Zwartkijker op Yellow Me. – wat vind je hier eigenlijk van? Ik denk even terug aan je artikel: Rugrats.

Veel leesplezier en een fijn weekend!

Greetz,
E!

Dit is artikel #13 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: