#4 – Topdag / Baaldag

April

De vrouwen en de aprillen, hebben beiden hun grillen.

Hé, don’t shoot me! I’m only a blogger! Ik heb die weerspreuk niet uitgevonden, maar ik wou ze toch even vermelden. De grilletjes gaan van vorst en koude rilletjes naar temperaturen boven de 25°C. Gek! Begrijp je de vergelijking met vrouwen? IK veralgemeen niet!

TOPdag / BAALdag - April- Brugge / Werkloze dag

TOPdag / BAALdag – April- Brugge / Werkloze dag

April was best een mooie maand, nu ik even terugblik.
Ik zet even wat hoogtepunten op een rijtje.

Het wordt moeilijk hier ééntje uit te kiezen:

1. Ontmoeting met mijn soulmate van toen: “Tell a Story Day / Een gat van 3 jaar
2. Een driedaagse met mijn leerlingen
3. De Paasvakantie
4. Brugge met het lief: “Weekendje weg – In eigen land / 3 Hotspots in Brugge die je zeker moet kennen
5. Het Schlagerfestival: “Let’s Gossip / Dos Cervezas por favor


TOPdag – Brugge met het lief!

11 april 2015 – Nu we het toch hebben over TOP: dan kan ik het even hebben over mijn TOPlief! Er gaat weinig boven een romantisch weekendje weg. Ontspannen met z’n twee, pure verwennerij! Je hoeft even aan niets anders te denken, gewoon aan elkaar. Ook al liet april die zaterdag zijn regenachtige grilletje zien, dat kon het plezier niet drukken. Flaneren door het prachtige Brugge, lekker gezellig tegen elkaar aan in een bootje, een frozen yoghurt of twee met heel wat snoepjes en een gezellige tapasavond in een toprestaurantje. Ons dagje kon dat beetje regen wel aan. Bovendien ontdekten we enkele hotspots. Niet te missen! Wil je ook nog even mee genieten? Neem dan eens een kijkje! Ik maakte heel wat foto’s.
* April: vrouw – oververhit.

BAALdag – Werkloze dag!

26 april 2015 – Einde van mijn interimcontract op school. In het onderwijs gaat dat zo: interim hier, interim daar, interim tussen hier en daar. Heel eerlijk: ik ben die tijdelijke opdrachten wel een beetje zat. Status: werkzoekend, sterk gemotiveerd om snel een vaste job te vinden, doorzetter, allesgever. Dat soort dagen vind ik zeer deprimerend. Alweer dat zoeken naar een nieuw iets en nog meer: alweer dat opnieuw integreren in dat nieuw iets. Ik vertelde het al eerder: ik pieker me suf over werkzekerheid. Daarom was dit een grote baaldag. Van piekeren ga je niet dood, toch?
* April: vrouw – onderkoeld.

Op naar een nieuwe maand en naar een nieuwe uitdaging.
Had jij ook last van grilletjes? Tell me, april-you!

Greetz!
E.

 

Een terugblik op het einde van de maand. Dit is artikel 4 in de reeks. Voor eerdere artikels kan je terecht bij de zoekfunctie in de sidebar onder de zoekterm ‘Topdag / Baaldag’.

 

 

Comments

  1. Ugh. Zo jammer van het einde van je contract. Ik wens je dus voor mei ietsje minder grillen en een geweldig nieuw contract op een toffe school.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: