#12 – Fri-A-Way

Topreads voor het weekend!

Het is jullie wellicht opgevallen. Donderdag en vrijdag waren postloos op Yellow Me. Een driedaagse met mijn leerlingen zorgde ervoor dat ik geen toegang had tot mijn Mac. Het was dus niet mogelijk jullie te voorzien van een artikeltje, maar dat is nu achter de rug. Ik vond het ook helemaal not-done om snel snel snel iets uit te typen. Daar doe ik niet aan mee. Ik nam dus even wat tijd. I’m back.

Have a nice Fri-A-way!

Have a nice Fri-A-way!

Dus vandaag even alle gekheid op een stokje: Fri-A-Way op zaterdag. Ik heb voor jullie een leuk lijstje samengesteld met enkele topreads van afgelopen week. Kijken jullie even mee?

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Mijn Yogacrush is misschien opgevallen? Ik schreef er reeds enkele artikels over en de frequentie zal wellicht nog toenemen. Mijn interesse is groot en ik wil vooral veel leren. Ik deel dan ook graag mijn nieuwe ontdekkingen met jullie. Yoga By Candace – Modern Yoga Lifestyle is geweldig. Dagelijks komen er nieuwe artikels online: de kwaliteit is top! How to do Malasana Pose, 30 Day Yoga for Tight Hips Program, 4 Ways to Sit for Meditation zijn daar mooie voorbeelden van.

We zetten de sportieve tred verder met deze Sportkleding Wishlist van het Zeeuws Modemeisje. Adidas, Nike en H&M komen aan bod. De sport BH’s staan op mijn verlanglijstje. Maar ook het artikel ‘Iedereen heeft 24 uur in een dag‘ op Healthyfans hoort in het rijtje thuis. Enkele tips van een online lifestyle coach. Ze heeft gelijk!

Hou je van smoothies? Probeer deze een keer: Smoothie Party. Zeker een must in een gezonde levensstijl. Het Eiland Meisje geeft bovendien enkele waardevolle tips om restjes weg te werken a.d.h.v. deze topdrankjes. Die spinaziezakken zijn inderdaad veel te groot. Nu weet ik wat er mee gedaan!

Ik zag al meermaals het YNAB-systeem verschijnen. Ken je het al? Het is een programma om je inkomsten te budgetteren. Positieve reacties hebben me over de streep getrokken. Afgelopen week vond ik deze twee artikels: You need a budget, de uitleg en Aan de slag met YNAB: 15 tips voor beginners. Op deze manier kan je een goede start nemen. Ga je aan de slag?

Traveltips, hotspots, geweldige foto’s van reizen worden hier onmiddellijk opgeslagen. Tjoolaard trok naar Dusseldorf en vond het de max, Jennie deelt een top-B&B-adresje in Lissabon en travelblog Wacca laat Normandië zien. De foto’s zijn geweldig.

Een klein appartement en dus weinig ruimte: je hebt misschien wel enkele tips nodig. In 12 Ways to Create a ‘Bedroom’ in a Studio Apartment op Apartment Therapy krijg je enkele leuke kiekjes. Op deze manier creëer je wat meer privacy en kan je gemakkelijk gasten ontvangen zonder de hele tijd op je bed te moeten staren.

Maar ook deze is leuk: The Cutest Children’s Room. Homesick – een geweldige interieurblog!

Dit verhaal heb je misschien al gelezen? Blogster bekent: “Inspirerend kankerverhaal is verzinsel”. Belle Gibson inspirerend? Ik zal mezelf even de mond snoeren. Ik onderdruk een kotsneiging.

Een hartverwarmend artikel om af te sluiten: “Deze reünie van meisje met in het wild uitgezette gorilla’s laat niemand onberoerd.” Onder het motto van vandaag: alle gekheid op een stokje.

Fijn weekend!

Greetz,
E!

Dit is artikel #12 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Comments

 1. Ook voor jullie een héél fijn weekend!!!

  Like

 2. liesbethwacca says:

  leuke links weer!
  Dank je wel om http://wacca.be te linken 😀

  Liked by 1 persoon

 3. Leuke linkjes! Ik zal die voor het budget zeker eens bekijken. Eens dat in orde is, kan ik richting de travel blogs, hé. 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. fijn weekend, leuk logje om te lezen 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. even iets melden, als ik op smoothie party link klik, krijg ik de melding dat de page niet bestaat of dat de server niet kan gevonden worden… ik wou het even laten weten.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: