#10 – Fri-A-Way

Zonnige start van het weekend!

10 april 2015 – Rokjesdag. Tijd voor de blote benen vandaag. Eindelijk die rokjes, jurkjes en shortjes uit de kast. Ze hebben lang genoeg liggen verstoffen. Een vogeltje vertelde me dat het 21 graden wordt vandaag. Het is zalig buiten! Genieten.

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-Way!

Een terrasje, een vers sinaasappelsapje, die blote benen en mijn nieuwe zonnebril. Ik kijk er trouwens ook al erg lang naar uit om mijn yoga-workout een keertje buiten te doen. Het weer liet dat tot op vandaag nog niet toe, maar dus vandaag rol ik mijn mat buiten uit.

Fri-A-Way / Sunny Friday - Sunglasses

Fri-A-Way / Sunny Friday – Sunglasses

Elke, moet je niet werken dan?
Nope! Ik heb Paasvakantie, net zoals mijn leerlingen. Lucky me!

Ik heb dus heel wat tijd gehad deze afgelopen week om leuke artikeltjes voor jullie te verzamelen. Ik deel ze dan ook graag in deze nieuwe Fri-A-Way!

Facebook. Hm… zou je zonder kunnen? Moeilijke vraag hoor. Lilith van Tales from the crib zei vaarwel. Ze doet haar verhaal in Lilith doet niet meer mee, en dat is oke.

Ik ontdekte via Blabberbuzz een leuke webshop: ‘The Van‘. Heeft je interieur een make-over nodig? Hou je van accessoires of heb je zin in wat hebbedingetjes voor the kids? Dan ben je bij deze trendy webshop aan het juiste adres.

Nog steeds in de Paassfeer? Bekijk Hoppy Easter eens. Leuk, toch?!

Mooie interieurs. Dust Jacket kent er wel wat van: Island Living. Maar ook Emma’s Video Home Tour is leuk om te bekijken. Heel wat zaken heeft ze zelf in elkaar geknutseld. Ze deelt deze DIYS op haar blog.

Ik kan er niet aan doen. Ze zit er opnieuw tussen. Joanna Goddard van A Cup of Jo schrijft gewoon heel erg leuke artikels. In Red wine makes me mean klapt ze uit de biecht. Wie herkent zich hierin?

Ze slaan je om de oren met heel wat photo editing apps. Dat is waar. Maar, ze zijn toch wel erg handig. Rachel vertelt enthousiast over haar favoriete apps die ze dagelijks gebruikt.

En nu we het toch over apps hebben: Instagram is wellicht één van de meest populaire apps van het moment. I agree! Marlous van Last days of Spring schreef over enkele instagrammers die de moeite waard zijn te bekijken. Ook ik heb Instagram. Je kan me altijd volgen op dit account.

Dit FeelGood-artikel op HLN vond ik echt geweldig: Postkaartjes brengen Michael gratis de wereld rond. Je moet er maar op komen.

Impulsief koopgedrag van goedkope items is verslavend, aldus Timon van Mechelen van Het Laatste Nieuws. In zijn artikel ‘Daarom kunnen we niet stoppen met shoppen bij Primark‘ legt hij uit dat het voornamelijk gaat over ‘een goede deal scoren’. Hm, koop jij bij Primark?

Deze week stapte ik de Standaard Boekenwinkel binnen. Ik zag Girl Online van Zoe Sugg (Zoella) babyblauw blinken in de rekken. Ik kocht het boek voor €20,95. Ik las er al vaak over op het internet en mijn nieuwsgierigheid was te groot. Ik ben zo benieuwd naar deze first novel van de blogster. Er komt zeker een review aan. Ik zet me alvast deze middag in het zonnetje om dit boek te starten. Iemand al gelezen?

Have a beautiful weekend!

Greetz,
E!

 

Dit is artikel #10 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Comments

 1. Waaaauw, wat veel linkjes! Ik ga snel allerlei dingetjes open klikken! Ik ben heel erg benieuwd wat je van het boek vind van Zoe! Ik hoorde dat ze het eigenlijk niet zelf heeft geschreven, waardoor mijn interesse een beetje minder werd. Ik ben dus heel erg benieuwd naar je review!

  Like

 2. vind, met een T. Oeps! Dat is het nadeel aan dat je comments niet kan aanpassen. Altijd nog even nalezen… Haha!

  Like

  • No biggie! Ik probeer iedere week toch een tiental linkjes mee te geven. Dus hopelijk bevallen er enkele je. Is een beetje subjectief natuurlijk! En wat Zoë betreft: really? Hm, zou jammer zijn, maar vrees dat je dat nooit echt zal weten. Ik zit in het zonnetje nu…pagina 1. Ik hou je op de hoogte! 😄 fijn weekend meid!

   Like

 3. Ook voor jou een heerlijk weekend Elke met héél véél zon en rokjes 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Ik ga eens heerlijk tussen deze linkjes neuzen

  Liked by 1 persoon

 5. Dankje voor de feature hier! 🙂 Heel leuk om zien. Leuke linkjes trouwens. Hopelijk had je inderdaad een fijn weekend! 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: