My Favorites

Start hier!

Jullie kennen dat wel: je ontdekt een nieuwe blog en je gaat meteen op zoek naar de persoon achter deze verhalen. Een ‘About Me’-pagina helpt je meestal wel op weg. Wanneer je op dit artikel terechtkomt, dan ben je er misschien via deze weg geraakt. Ik weet niet hoe jullie daarover denken, maar ik vind het leuk te weten wie de schrijfsels allemaal neerpent.

Als nieuwe bezoeker stel je jezelf dan vaak de volgende vraag: “Waar moet ik nu heen?”. Het is daarom dus niet slecht je bezoekers even te begeleiden doorheen je blog. DUS! Hier ben ik dan. Ik bezorg jullie onderstaand een lijstje met de meest populaire / gelezen artikels. Neem zeker ook eens een kijkje in de sidebar. Daar vind je onder andere ‘BLOGPOSTS… THE BEST OF‘ en een twitterlijn met de laatste updates. Je kan natuurlijk ook even mijn archieven raadplegen. Hopelijk kan het jullie smaken?!

Meest populaire / gelezen artikels

1. In Doodgewone dingen vertel ik jullie waar ik gelukkig van word,…
van zulke doodgewone dingen.

2. Adrienne. Ze is fantastisch. Ik wou starten met Yoga en zij hielp me op weg via een 30-dagen challenge.

3. Verslaafd aan sportkledij; misschien een beetje. Ik deel mijn verlanglijstje graag met jullie.

4. Gezonde voeding: check. Maar ook ik eet snoepjes. Zolang dit met mate gebeurt, geen enkel probleem toch! Neem een kijkje op Zoet.

5. En soms is het nodig om jezelf te resetten. Digital time off.

Zo kan je alvast starten. Het staat je natuurlijk vrij om nog meer van dat te lezen (knipoog).
Veel leesplezier!

Greetz,
E.

 

Dit artikel zal regelmatig een update krijgen. Sommige artikels zullen hier plaats maken voor nieuwe, meer recente. Een blog groeit. Dit artikel groeit mee!

Comments

  1. Wat een leuk blogje. Een soort interne uitlichting. Lekker origineel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 26 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: