#3 – Topdag / Baaldag

Maart

TOPdag / BAALdag - Maart

TOPdag / BAALdag – Maart – Blogevent / Fieuw-day

Maart is voorbij: de maand waarin de lente begon, maar waar eigenlijk weinig van te merken is.
Deze morgen reed ik naar het werk en mijn auto werd door elkaar geschud. Wat een sterke wind de laatste dagen. Elke dag luister ik hoopvol naar Frank De Boosere om dan vervolgens luidkeels ‘NEE!’ te roepen. Alweer geen zonnetje te verwachten. Sorry Frank, maar zo kan dit toch niet langer. Hopelijk heeft April wat meer te bieden.

Even mijn frustratie neergelegd, maart was best wel oké. Ik heb dan ook voor jou een TOP- en een BAALdag klaar. Even een terugblik.


TOPdag – Blogdag!

Doet 8 maart voor sommigen een belletje rinkelen? Correct! De blogbrunch om het #boostyourpositivity project af te sluiten met een nog grotere lach! Bar Bidon in Gent was een toplocatie voor dit bloggersevent. Het was een dag vol leuke ontmoetingen, lekker eten, heel wat foto’s en blogmateriaal. Wil je nog even de sfeer opsnuiven: klik dan even hier!

BAALdag – Fieuwdag!
Heb jij ook zo’n dagen waarin alles lijkt tegen te gaan?! En dan nog op een vrijdag?
Je overslaapt je, je dreigt daarom te laat te komen en je haast je dood. Geen havermoutpapje deze morgen, geen pompelmoessapje. Oh-shit! Dan die file waar geen einde aan lijkt te komen en je bent al zo laat. De leerlingen beslissen dan ook maar eens zich als sloeber te gedragen en je bent blij wanneer de middagspeeltijd er zit aan te komen. Oh-damn! Nu ook dat nog! Mijn lunch vergeten en ik heb te weinig geld op zak. Nog drie uurtjes les waarbij dan ook nog eens de projector het niet doet en de uren ellenlang lijken te duren. Fieuw! Eindelijk naar huis. Oh-potverdrie! Sleutels vergeten. Dan maar wachten tot het liefje thuis komt. Wachten op de stoep. Eindelijk een avondje rust?! Oh-tedju! We moeten nog naar een feestje.
Zo’n dagen heeft iedereen wel een keer. Je bent dat toch zo verdomd – een vloek meer of minder – blij als je na al die heisa je bed in kan duiken. Duiken? Nee, geen energie meer. Slenter, slenter, slenter,… valt in slaap!

Hadden jullie ook een TOP- en BAALdag? Vertel!

Greetz,
E!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: