Pure verwennerij!

In de ‘bloemen’ gelegd!

Kaap 26/100 is bereikt. Dat kon je gisteren al lezen. Heb je dit gemist? Ga dan even een kijkje nemen. Je verjaardag: een dag zoals een ander? Ik vind van niet. De ene vindt het triviaal, de ander houdt van een ik-dagje. Een dag waarop je toch zeker aan jezelf mag denken. Pardon: MOET denken. Ik hoor bij de tweede soort. Wanneer je verjaardag een dag is zoals een ander, dan heb je hem niet goed gevierd. Zonde, want voor je het weet is hij voorbij! Voor mij was het vooral een dag vol verwennerij. Kijk je even mee naar wat ik kreeg? Ben in mijn nopjes!

Happy Birthday - 26

Happy Birthday – 26

Normaal gingen we afgelopen weekend twee dagen naar Brugge, Tom en ik. Dit om mijn verjaardag te vieren. Een gezellig uitje met ons 2: daar had ik reeds lang naar uitgekeken. Jammer genoeg moesten we dit tripje een weekje uitstellen. Ik was teleurgesteld, maar het kon gewoon even niet anders. Van uitstel komt zeker geen afstel. Op 4 en 5 april halen we deze dagen in. Nog een weekje geduld dus. Ik kan haast niet wachten. Jullie mogen sowieso na het weekend een uitgebreid mini-trip-verslagje verwachten. Daarover dus later meer. Maar, aangezien we nu toch niet naar Brugge konden, leek het me wel fijn wat familie uit te nodigen voor een hapje en een drankje: mijn ouders, broer en zijn vriendin en doopmeter- en peter waren van de partij. En! Ik werd letterlijk in de bloemetjes gelegd!

Happy Birthday - 26 - Bloemetje

Happy Birthday – 26 – Bloemetje

Zien jullie deze mooie bloemenfoto’s hier bovenaan? Wel, deze kreeg ik van mijn doopmeter als extraatje. Wat kreeg ik dan nog? Lees even verder. Dankjewel! Ze fleuren de boel helemaal op. Ook van mijn lieve ouders kreeg ik een prachtig bloemensetje. Nu kan ik er opnieuw helemaal tegenaan. Dat lentegevoel zit dan toch al in huis.

Happy Birthday - 26

Happy Birthday – 26 – Bloemetje

Ik ben niet erg materialistisch ingesteld: kuch kuch kuch!!! Daar zet ik enkele vette uitroeptekens achter. Dat maak ik mezelf steeds wijs. Oh-ja! Ik geef het toe: ik krijg graag cadeautjes. Voor die lezers die het een beetje moeilijk hebben met bovenstaande materialistische uitspraak: excuseer. Ik wil zeker niet verwend of verwaand overkomen, maar ik ben een grote gadgetfan! Een zeer kleine, grote knipoog naar mijn lief!

Dit jaar regelde mijn liefje een vet cadeau! Ik ben al jaren een Apple fan en ik hou van mijn Iphone. Mijn Iphone 4 liet me de laatste tijd wel meermaals in de steek. Ik zette de grootste pruillippen op. Ik wist dat wanneer hij niet meer bruikbaar zou zijn, ik mijn spaarpotje zou moeten breken om een nieuwe Iphone te kunnen kopen. Jeetje, maar wat is dat duur! Ik stelde het zolang mogelijk uit, maar plots was die Iphone halfdood. Tom verzamelde enkele sponsors binnen de familie  en haalde het geld bij elkaar om een nieuwe Iphone 6 te kunnen kopen. Wat een cadeau! Nu ligt hij hier mooi te blinken. Alles gaat plots zo snel! Een groot bedankje dus aan ieders bijdrage. Ik draag jullie cadeau dagelijks met me mee!

Happy Birthday - 26 - Nieuwe Iphone

Happy Birthday – 26 – Nieuwe Iphone 6

Mijn doopmeter weet daarbij haar centjes altijd goed te verpakken. In plaats van een envelop, kocht ze dit doosje. En met een deuntje: Happy Birthday-song!

Happy Birthday - 26 - Geschenkdoosje

Happy Birthday – 26 – Geschenkdoosje

Dan heb je nog mijn broertje en zijn vriendin. Mijn broer legde bij voor de Iphone 6. Maar, daarnaast hadden ze nog wat lekkers mee: een overheerlijke bananencake! Ik zou jullie allemaal laten proeven hebben, maar dat ik-dagje is een beetje uit de hand gelopen! Weet je dat ik er nog een lekkere geurkaas bovenop kreeg. ‘Voor je yoga-sessies’ zei ze zacht en lief. Red Berry & Jasmine voor 28 uur ontspanning en rust. Het doosje ziet er trouwens heel erg goed uit.

Happy Birthday - 26 - Bananencake

Happy Birthday – 26 – Bananencake

Happy Birthday - 26 - Geurkaars

Happy Birthday – 26 – Geurkaars

En dan was er natuurlijk ook de gezelligheid van wat familie. Een avond bij elkaar met een ‘Proost’ op mijn 26ste verjaardag. De aanwezigheid van mijn lief, mijn hondje en mijn familie… En niet te vergeten: alle gelukwensen via SMS en op Facebook, Instagram en Yellow Me. Dat maakte mijn verjaardag helemaal af. Zo fijn te weten dat er zoveel mensen zijn die aan je denken.

Happy Birthday - 26 - Bastille

Happy Birthday – 26 – Bastille

Bedankt aan iedereen! Ik had een fijne verjaardag!

Greetz,
E!

Comments

 1. Blij dat je een fijne verjaardag had 🙂

  Hier ook een Apple liefhebber én ik zou me wel een iphone 6 willen aanschaffen, maar ik blijf dat toch véél té duur vinden én op dit moment is het ook niet haalbaar voor me.

  Like

 2. Happy belated birthday! Wat leuk dat je zo verwend werd. Mag ook wel eens eh 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Dat klinkt super leuk allemaal. Geniet ook maar van Brugge, is een leuke stad om te bezoeken. Niet zo leuk als Gent, maar toch leuk 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Nog een gelukkige verjaardag! Wat maak je mooie foto’s, die moet je echt blijven maken meid. Je hebt helemaal geen foto’s van anderen nodig.

  Liked by 1 persoon

  • Bedankt! Dat is lief. Ik moet me er dringend nog eens wat meer aanzetten. Ik ben hel erg geïnteresseerd in fotografie, maar tot op heden altijd aan andere grafische dingen de voorkeur gegeven. Ik ga er toch nog een opleiding voor volgen. Ik wil echt straffe foto’s kunnen maken. Nu is het nog wat klungelen! Toch bedankt voor je compliment!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: