#8 – It’s Friday!

7 Topreads voor je weekend!

It's Friday - Topreads

It’s Friday – Topreads

Naar vanavond heb ik heel hard uitgekeken. Waarom? Omdat vanavond mijn verjaardagsweekend start. Zondag 29 maart – ja, nu zondag – is het mijn verjaardag. Momenteel vind ik mijn verjaardag vieren nog steeds AWESOME. Later heb ik daar wellicht een ander gevoel bij. MAAR! Weet je wat er op de kalender staat te blinken: ‘Clock forward one hour’. Precies of dat is zo speciaal! We schakelen over op zomeruur. Dat wil dus zeggen dat ik een uurtje minder lang jarig ben. Ik heb besloten dit niet eerlijk te vinden. Ik heb ook recht op mijn 24 uur. Weet je hoeveel keer ik al uurtjes heb moeten toegeven? So, I call it my birthdayweekend!

Vanavond zet ik alvast goed in met SATC: girlsnight. Niet gesnopen? Neem dan eens een kijkje in de rubriek ‘Let’s Gossip’. Maar, dat is voor morgen!

Vandaag kan ik jullie allen opnieuw wat leesvoer bezorgen voor het weekend. Ik had een drukke week, maar tussen al die gekte door, maak ik steeds tijd voor mijn dagelijkse feed.
Lezen jullie mee?

Deze meid slaagt er zeker in enkele mensen te verbazen, maar tevens te verblijden. Ken je iemand die spontaan aan vreemden bloemen uitdeelt? Dit bloemenmeisje uit Amsterdam maakt de wereld een klein beetje mooier. Daar kun je toch niet anders dan sympathie voor hebben. Sylvia Kuijsten schreef een feel-good-artikel over Anne Zwartbol a.k.a. het bloemenmeisje.

Cropped, ripped, boyfriend, highwaist,… Jawel, ik heb het over spijkerbroeken. Wie draagt ze niet?! Is er iemand onder jullie die geen jeans in de kast heeft liggen? Nellavita schreef de trends voor 2015 neer in haar artikel ‘Voor elke look een spijkerbroek’.

Beelden zeggen meer dan woorden. Dat bewijst Homesick iedere week opnieuw. Ik versta geen knijt van de taal, maar de foto’s zijn veelzeggend. Black and green details: een smaakvol interieur.

Voelt het voor jou ook nog steeds aan als -30°? Dat mooie weer blijft nog even uit. Misschien is deze wallpaper iets voor jou. Liesbeth legde deze prachtige ijspegels vast.

Of wil je dat lentegevoel toch wat meer in huis halen? Probeer deze zoete citrus salade een keer. Healthyfans denkt echt aan jouw en mijn gezondheid! Bedankt Jenny! Heel lekker voor bij het ontbijt, tussendoor of als dessert.

Als beginnend blogger moet ik nog veel leren. Daarom ben ik blij dat meer ervaren bloggers ons op weg helpen. Vooral Blogaholic is daar zeer sterk in. Deze week las ik een interessant artikel over facebook-groepen. In haar artikel ‘Check! Nuttige Facebook-groepen voor bloggers’ geeft ze heel wat prijs.

Ook dol op illustraties? Neem dan eens een kijkje op de Verbeelding. Hier word je werkelijk vrolijk van: Ik spring uit een vliegmachien!

Nu, het lijkt me wel eens leuk om van jou te horen welk artikel jou is bijgebleven afgelopen week. Zo leer ik misschien ook heel wat andere blogs kennen! Ik ben benieuwd naar jullie topreads!

Ik wens jullie allen een fijn weekend toe!

My birthdayweekend starts in: 10….9…..8…..7………..
NOW!

 

Comments

 1. Het bloemenmeisje had ik gemist, dus dank je wel!
  Het blog dat ik deze week ontdekt en graag met je deel: http://www.johnenpieter.com >> two Dutch expats living the Italian life.
  En alvast gefeliciteerd 😄

  Liked by 1 persoon

 2. onderdeblauweregen says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Jaaaa verjaardag vind ik ook nog altijd leuk en ik denk (en hoop) dat ik dat op m’n 93e nog steeds zal hebben :-D.
  Fijne verjaardag 😉

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben helemaal weg van de columns van De Week Van Devriese. Heerlijke reacties op het nieuws van de voorbije week. Echt geniaal. En groot gelijk van je verjaardagsweekend!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: