#7 – It’s Fri-lay!

Move the upper body backwards and down.

It's Fri-lay - TopReads

It’s Fri-lay – TopReads

Hoest! Bas! Hoest! Ik heb het vlaggen. Ik hoest al 2 dagen de ziel uit mijn lijf.
En net nu: NIET IN MIJN WEEKEND AUB! Ziek zijn is niet leuk, ziek zijn in de vakantie of in het weekend nog veel minder. Dan ga je toch net leuke dingen doen?! Ook ik heb heel wat activiteiten op het programma staan de komende twee dagen en ik zeg het je: ik mag niet ziek zijn!

Morgen ga ik naar de grootste indoor rommelbeurs van Vlaanderen: een oppervlakte van 6000m² en 240 exposanten. Oh-yes! Ik ga zo graag naar een rommelmarkt. Je kan er echt pareltjes vinden. Ik ben benieuwd. Dus je begrijpt: met een BAS hoorbaar over die grote oppervlakte, zal ik iedereen afschrikken! Zaterdagavond heb ik een klein reünie-etentje met enkele meiden van de Hogeschool. Continu hoesten tijdens een gezellig etentje zal ons alleen maar doen denken aan onze lessen microbiologie die we samen hebben gehad. Nostalgie! Dat wel. Maar toch, nee bedankt! Op zondag plannen we te werken aan ons atelier. Het zal nu niet lang meer duren of ik kan gaan inrichten. Hallo tekentafel, hallo schildersezel, hallo alle creatieve stuff! Dus ik zeg: vaarwel ziektekiemen! Ik hoest je uit mijn lijf!

Denk je dat ik voor de rest geen tijd ga hebben om mijn dagelijkse blogfeed te lezen, dan heb je het mis. Daar maak ik tijd voor! Net zoals iedere vrijdag deel ik met jullie enkele artikels die ik afgelopen week gelezen heb. Hier komen ze:

Tom en ik, we nodigen graag mensen uit om een keertje te komen eten. We houden van de gezelligheid van een glaasje wijn of cava, enkele hapjes en lekker eten. Niet dat we top kunnen koken, maar daar draait het ook helemaal niet om. Om niet altijd een chipje of een kaasje op tafel te zetten bij het aperitief, ga ik vaak op zoek naar lekkere hapjes. Zo vond ik op Like & Love it deze 9 x crostini recepten. Ze hebben gelijk: je visite zal smullen.

Jenni van I SPY DIY heeft zeker en vast haar eigen stijl. Dat zie je onmiddellijk in haar artikel #ispycolorfulwalls. Dit idee vind ik echt top! Volg haar zeker op Instagram, dan mis je geen enkele vrolijke foto.

De shirtdress al gespot? Zou je het dragen? De 21-jarige fashionblogger Mary Josie geeft drie combineertips cadeau. Gewaagd, simpel maar elegant of weet je het niet?

Ben je net als ik een liefhebber van dekentjes en plaids, dan is dit misschien iets voor jou. De blankets van OHHIO zijn geweldig. Kleur en maat zelf te bepalen, maar opgelet: heb je wel genoeg centjes op zak? Bedankt VERSUS A voor de leuke tip!

Als tweeper is het natuurlijk interessant heel wat volgers te hebben. Anders stuur je je tweets naar niemandsland. Soms zie je de grote tellers van anderen en dan denk je: ‘Hoe komt dat toch?’. Hier heb je enkele tips om twittervolgers aan te trekken. Maar, wel opvolgen hé!

Lachspieren opgewarmd? Younique deelt: De meest bizarre zoektermen op mijn blog. Rookworst? Gek hoor!

Interieurplaatjes, daar kan je gewoon niet genoeg van krijgen. Geïnspireerd door deze beelden, krijg je een beeld van je eigen droomhuis. Of misschien heb jij je droomhuis al? Ik nog niet. Tina Roth Eisenberg heeft een geweldig appartement in Brooklyn. Kijk je even mee? Joanna Goddard spot ze allemaal.

lymeLisanne heeft een zeer persoonlijke blog. Haar artikels lees ik dag na dag. Ze heeft het niet gemakkelijk, maar ze lijkt me een zeer sterk iemand. Om haar te steunen beet ik deze vanavond in een limoen! Zuur, maar ik kan er eigenlijk heel goed tegen. Ik vind het reuzelekker. Lees even dit artikel en je begrijpt het allemaal:

Take a bite out of Lyme #lymediseasechallenge.

Voor jou Lisanne, maar ook voor alle anderen!

 

Even tijd voor een vrolijk ontwerpje: Diep in de zee. En dan zeggen dat ze er niet veel tijd voor had. Leuk gedaan Kathleen!

Het filmpje van de blogbrunch van #boostyourpositivity staat online. Hier kan je het bekijken. Heb je me gezien? In mijn artikel Zonovergoten vertel ik over deze gezellige samenkomst: ééntje waar we met z’n allen met een glimlach op terugblikken.

Wil je nog meer artikeltjes lezen, kijk dan even naar mijn Bloglovinaccount.
Ik verzamel alle toppertjes met veel plezier!

Een fijn weekend gewenst!
Greetz,
E!

Comments

 1. Wat een leuk overzichtje heb je ervan gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 2. Verzorg je goed hoor!!! Filmpje is leuk hé.

  Liked by 1 persoon

 3. Veel beterschap! Wat een leuke dekens, echt wel fan van ze 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Kathleen says:

  Aaah! Beterschap! Die crostini’s zien er echt heerlijk uit. Ik denk dat ik de peer en pancetta binnenkort eens ga uitproberen. Hmmm… Peer en pancetta.

  Liked by 1 persoon

 5. Oh, super filmpje van #boostyourpositivity!
  En die crostini, omnomnom! *save*

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: