#1 – 444 Dingen om te tekenen

Botsing – Ambulance

Onlangs leerde ik een heel erg leuke blog kennen:
Mijn Things and Thoughts van Cindy van den Ven.
Neem je zeker eens een kijkje?

444 dingen om te tekenen - Illustratie 1

444 dingen om te tekenen / Illustratie 1

Elke dag maakt ze een opdracht uit het boek ‘444 dingen om te tekenen‘. Haar leuke illustraties verschijnen dag na dag op haar blog. Dit boek is een must have voor ieder creatief genie! En, natuurlijk gingen mijn oren tuiten en mijn ogen stralen. Je hoeft zeker geen briljante kunstenaar te zijn om deze opdrachten te maken, maar het kan je helpen om eens compleet out of the box te gaan denken. Zo vertelt de achterflap. Ik hoefde er verder niet over na te denken, ik bestelde het boek onmiddellijk!

Ik ga graag de uitdaging aan. Fietsende donuts, een fastfoodhemel, wolkenkrabbers of boombewoners. Ik teken ze allemaal. Ik vind de opdrachtomschrijvingen best wel grappig en kan niet wachten om het boek vol te tekenen. Jullie zullen dus af en toe een illustratie zien verschijnen en hopelijk genieten jullie mee van mijn creatieve uitspattingen. Of! Teken er zelf ook eentje?!

Vandaag maakte ik mijn eerste illustratie: Botsing – Ambulance.
Voor interpretatie vatbaar uiteraard.

444 dingen om te tekenen - Illustratie 1

444 dingen om te tekenen / Illustratie 1 / Botsing – Ambulance

Greetz,
E!

Comments

 1. Een de maks van een boek! 😀 Laat maar geregeld wat tekeningen zien, heel benieuwd!
  Leuk gedaan trouwens, een bumperkusje 😀

  Liked by 1 persoon

 2. Cool boek lijkt me! Ik ben al benieuwd naar je tekeningen, deel ze hier maar of op instagram!

  Liked by 1 persoon

 3. Ha leuk, de eerste tekening is er al! Ik vond deze meteen al moeilijk, maar jij hebt er iets leuks van gemaakt 😀

  Like

 4. Wat leuk!!!

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] aangestoken met het 444 dingen om te tekenen-virus… Elke gaat nu ook regelmatig op haar inspirerende blog een tekening uit het boek plaatsen. Volg haar dus ook voor nog meer […]

  Like

 2. […] je even verduidelijking over die 444 dingen? Klik hier. Je hebt nog niet veel gemist, het is nog maar de tweede illustratie. Nog 442 illustraties te […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: