#9 – Let’s Gossip

Srprs Us!

Uitje met SATC-girls

Uitje met SATC-girls – Pinterest (stylecaster.com – Summer K)

Het is opnieuw zaterdag en dan deel ik met jullie een artikel over mijn vriendinnen. Liet ik al niet een keertje vallen dat we al 2 maand proberen een citytrip te plannen? We willen er graag een keertje op uit – only with the SATC-girls. En dat voor een paar dagen! De datum was relatief snel geprikt, maar de bestemming kiezen,… dat is andere koek. Slappekoek blijkt nu! Er zijn al heel wat bestemmingen voorgesteld, maar geen enkele bestemming kon aan onze verwachtingen voldoen. Schrappen wat niet past!

Rome, Barcelona, Valencia, Lille, Amsterdam, Berlijn, Cadzand,… Oh er waren er nog heel wat meer hoor!

Waarom, denk je dan? Nu ja, je moet met heel wat facetten rekening houden: budget, timing, overnachting, activiteiten, uitgaansmogelijkheden,… Noem maar op. Maar ook persoonlijke voorkeur! Dat is nu net wat het zoeken bemoeilijkt. Gelukkig zijn we maar met vijf!

Nu kwam ik vandaag via Serena van Beautylab een verrassende website tegen. Misschien is dit wel iets voor ons: srprs.me.

Citytrip plannen - srprs.me

Citytrip plannen – srprs.me

Surprise Me is een reisbureau waar je een reis kan boeken zonder dat je weet waar je naartoe gaat. Volgens hen is vakantie een mindset waarin je openstaat voor alles wat dat onbekende land te bieden heeft. Ken je dat gevoel: alles piekfijn plannen voor je op reis vertrekt?! Wel, hier blijft de bestemming tot het allerlaatste moment onbekend zodat elke dag en elk moment op vakantie een verrassing zal zijn. Dit vind ik een onwijs gaaf idee. Het enige wat je moet doen is zeggen wanneer je weg wil, met hoeveel personen, hoeveel dagen je van huis wil zijn en wat het mag kosten. Je kan ook een thema kiezen waarbinnen je wil reizen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een zeer avontuurlijke vakantie of nu net een low-budget-vakantie. Je hoeft je van niets aan te trekken: gewoon gaan! Een uniek concept, toch?! En, maak je geen zorgen over kledij. Ik zie het jullie al denken! Wat neem ik mee: kledij voor warme of koude temperaturen? Geen paniek. Een week voor vertrek ontvang je een kraskaart met daarop het tijdstip van vertrek, de temperatuur in dat onbekende land en een code die je op het vliegveld zal vertellen waarheen je reis zal gaan.

Misschien moeten we stoppen met plannen meiden en gewoon even dit proberen. Laten we ons verrassen? Zeggen we ook goodbye crazy control? Opnieuw schrappen wat niet past:
Adventure – City Tripping – Broke – City Worldwide – Sunsation.

Zouden jullie – alle lezers van Yellow Me. – meegaan in dit avontuur? Kan je het loslaten alles te plannen van A tot Z? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Greetz!
E.

Dit artikel behoort tot de rubriek ‘Let’s Gossip’ die elke week verschijnt op zaterdag. De artikels zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen blijven echter onbekend. – Artikel 9 in de reeks.
Voorgaande artikels kan je terugvinden in het zoekvenster onder ‘Let’s Gossip’.

Comments

 1. Dat is inderdaad wel de max, zo vertrekken naar je weet niet waar. Als jullie dat doen wil ik er alles over horen hoor!!! Dat is écht wel uit je comfortzone stappen.;;

  Liked by 1 persoon

  • Ik vind dat ook! Ik ben normaal iemand die alles van begin tot eind zal uitpluizen, omdat ik redeneer: zo kan ik niets missen. Maar eigenlijk kan je ook anders redeneren: met een srprs.me vakantie zal je dingen ervaren die je nooit had kunnen voorzien, die minstens even leuk zijn of zelfs een pak beter! Ik ben benieuwd! Ooit zal ik het wel eens doen: is het nu niet, dan later.

   Liked by 1 persoon

 2. Ik kan me hier zeker in vinden! Ik plan nooit een reis op voorhand, enkel de bestemming natuurlijk 🙂 Ik zoek wel op wat er in de buurt te doen of te zien is maar ik plan het niet. Voor mij is vakantie wanneer er niks moet.

  Liked by 1 persoon

 3. Waarschijnlijk ga ik deze zomer ook met Surprise Me op vakantie! Het lijkt me zooo spannend! x http://www.remotereporter.nl

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] hebben, kan ik er evengoed het volgend artikeltje aan toevoegen. Weet je nog dat ik sprak over sprs.me? Wel, Daisy van I Love Health deelt haar positieve ervaring over het onbekende-bestemming-reisje. […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: