#6 – Happy Friday

8 TopReads voor het weekend

Zo slecht als het kon vorige week vrijdag – Fieuwday -, zo goed als het kan gaat het vandaag. Bizar toch? Het ligt niet aan afgelopen week, maar wel volledig aan vandaag. Ik had namelijk een geweldige dag! Die positieve vibe neem ik mee naar het weekend. En ik geef ze door! Dit met 8 TopReads voor het weekend. Benieuwd naar wat ik nu allemaal verzameld heb?

Happy Friday - TopReads

Happy Friday – TopReads

Het is jullie misschien al opgevallen dat Laura van Blogaholic.nl bijna elke week in dit rubriekje verschijnt. Naja,… kan ik er aan doen dat ze steengoede en vooral zéér handige artikels schrijft voor alle bloggers onder ons?! Ook deze week las ik een artikel: #followtheblogger – Doe je ook mee?. Ze lanceerde samen met Emma van Wat te doen in Berlijn een nieuwe hashtag op twitter om zo nog meer te netwerken. Lees het artikel even en je begrijpt meteen waar ik het over heb. Ik vind het geniaal en ik doe zeker mee. Mijn tweet voor vandaag. Doe je mee?

#followtheblogger - Twitterfenomeen

#followtheblogger – Twitterfenomeen

Pensenkermis op Alle dagen honger is niet voor de gevoelige magen. Niet voor mij dus. Dit detail even op de stoep gelegd, vond ik het wel te vermelden waard. Ik vraag me toch af wat iedereen er zo lekker aan vindt? Het idee alleen al. Ik huiver bij het idee. Wie van jullie zet dit af en toe op tafel? Smakelijk(?)!

De ideale spot in ons huisje heb ik niet voor dit: How to make your plants happy. Zo jammer! En plus: ik vraag me echt af hoe ons aapje (a.k.a. Bastille) zou reageren met al die slingerplanten.

Deze week leerde ik de blog van Kathleen – Verbeelding een beetje beter kennen. Bij de titel Kerstkaart in maart klik je toch gewoon om meer te lezen, niet?

Cindy van de Ven (Illustrator – Illustratief ontwerper – Grafisch Vormgever – Haakster) maakt elke dag een illustratie uit het boek 444 dingen om te tekenen. Deze illustratie is echt de max: Baby’s met wapens. Haar blog overtuigde me onmiddellijk. Het boek is besteld!

Er zijn heel wat manieren om juwelen op een praktische manier op te bergen. Maar het oog wil ook wat. Deze DIY Ring Cones vond ik op Cupcakes and Cashmere. Het is zo gebeurd en het ziet er echt leuk uit.

Heel wat vrouwen hebben geen idee welke cupmaat ze hebben. Ben jij er ook zo één? Neem dan eens een kijkje op Beautylab. In sexy comes in all shapes bepaal je samen met Hunkemöller je perfecte BH- en bikinimaat.

In Zo haal je de zomer in huis op Nella Vita haal je ook letterlijk de zomer in huis. Je zal zien, je zal je een pak beter voelen. Die donkere dagen zijn voorbij! De zon gaat weer stralen.

Veel leesplezier!
Tot morgen voor ‘Let’s Gossip!’

Greetz,
E.

Comments

 1. pastelbysabrina says:

  Leuke dingen heb je verzameld! Heb ik weer wat te lezen ❤

  Liked by 1 persoon

 2. liesbethwacca says:

  #followtheblogger, de maks! Vroeger was ik een fan van #ff, dus hoera voor een nieuwe (en stiekem coolere) hashtag.
  Die planten zijn fantastisch, mooi ideetje voor als we ooit in een kasteel wonen en allerlei hoekjes moeten inrichten 😉
  Leuke verzameling links!

  Liked by 1 persoon

 3. Super leuke blogpost; Ik heb meteen via twitter een tweet de ether ingestuurd, met twee blogs die ik echt de moeite vind, de jouwe moet daar zeker ook nog bij. Kijk jij eens of ik het goed doe, want dat twitteren daar ben ik niet echt in thuis.

  Liked by 1 persoon

 4. cinvdv says:

  Dank je wel Elke! En jij veel plezier met het boek, ben benieuwd 😀

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: