Zonovergoten

#boostyourpositivity – Brunch

Gent – een fietsstad. Toch?! Deze nieuwe hotspot al ontdekt: Bar Bidon?
Het is een conceptbar en tegenwoordig is dit niet meer zo ongewoon. Deze bar heeft echter wel een combinatie waar je nog niet hebt bij stil gestaan, ik ben er zeker van!
Bar Bidon combineert een gezellige koffiebar met een fietsenzaak in een vintage-jasje.

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

Zin in een koffie op een toplocatie? Ga dan zeker eens langs, met je fiets!

Op zondag 8 maart verzamelden heel wat enthousiaste bloggers in deze trendy bar. Waarom? Een meet-up als afsluiter van het #boostyourpositivity project. Jullie hebben wellicht heel wat artikeltjes zien passeren. Zo niet, dan kan je hier mijn bijdrage nog even lezen. Om ons te bedanken voor onze deelname, werden we uitgenodigd voor een gezellige brunch. Mijn eerste blogevent (vreugdedansje)!

Ik reed er zondag heen en zoals altijd was ik veel te vroeg. Ik wist aanvankelijk niet hoelang het me ging kosten om dé hotspot te vinden en een parkeerplaats te zoeken. Dus, nog even snuisteren op de rommelmarkt een straat verder. Ik vind het zo fijn om enkele kraampjes te bekijken en wat te snuffelen. Niets gevonden: jammer. En dan: het ging eindelijk van start.

Bloglady’s LilithKelly Deriemaeker en Lies (Oon) stonden al klaar om ons samen met de lieve dames van Activia en Andrew van WalkieTalkie te verwelkomen met een glimlach. En dat op een zonovergoten dag! We kregen een leuke badge opgespeld met onze naam en blog, dit om de herkenbaarheid wat te vergroten. Een glaasje cava kon er zeker in. Misschien twee? Al heel snel ging de inspiratievolle ruimte van ‘stille ruimte’ tot ‘overvolle bloggersruimte’. En we gingen naar elkaar op zoek. Het naar elkaars borsten staren was normaal, want daar hing nu net die badge. Ook zinnetjes als ‘Oh-ja! Ik heb een artikel van je gelezen!’ en ‘Van welke blog ben jij?’ werden al gauw dé openingszinnen van de dag. Na wat chitchat konden we aan tafel. Nog meer gezelligheid en zo veel lekkers.

Ik heb heel wat aangename mensen leren kennen. Ik vond in mijn ‘blogmoeder’ Myriam van bubbliciouslyme een superleuke gesprekspartner aan tafel en we gingen samen op de foto bij de fotograaf van dienst. Heel erg benieuwd naar het resultaat! Renilde van mooi ding heeft wel degelijk kennis van mooie dingen en ik luisterde geboeid naar de verhalen van Katrien, 1/3 van This is how we read. Wil je ze ook allemaal even beter leren kennen, ga dan zeker een kijkje nemen op hun blog. Het was fijn jullie te leren kennen dames!

Ik wil jullie nog even laten genieten van enkele foto’s zodat jullie de sfeer toch een beetje meer kunnen opsnuiven. Maar! je had er gewoon moeten bij zijn!

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

#boostyourpositivity - Brunch

#boostyourpositivity – Brunch

Merci aan Kelly en Lies, merci aan Activia en WalkieTalkie, merci aan alle andere topdames!

Greetz,
E.

Comments

 1. Het was leuk je eens te zien in het echt!
  Leuke header hier vanboven! Heb jij iets op het raam getekend bij Bar Bidon?

  Liked by 1 persoon

 2. Mooie blogpost, en heerlijke foto’s Elke. Fijn dat je me accepteert als je blogmoeder 😉 It’s an honor. Ik kijk ontzettend uit naar de foto’s, al vrees ik dat mijn bijdrage de kwaliteit er van niet zal verbeteren. Ik plak namelijk totaal niet op papier… 😉

  Liked by 1 persoon

 3. oooh wat ben ik jaloers, ik kon er helaas niet bij zijn, omwille van de afstand 😦 Echt balen, maar ik ben wel zeer blij voor jullie dat het een geslaagde dag was… ik zou wel te verlegen zijn, denk ik, om een gesprek te beginnen 😀

  Liked by 1 persoon

 4. En vonden jullie daar gemakkelijk parkeer plaats?

  Like

 5. Merci om mee te doen! ’t Was fijn om je te zien!

  Liked by 1 persoon

 6. Leuk om je te ontmoeten en nu ook te lezen! Ziet er ook een gezellig marktje uit.

  Like

 7. Leuke foto’s! Jammer dat ik je die middag niet heb gesproken.
  Teveel mensen en te weinig tijd he!

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] Sommige bloggers bloggen elke dag! Zoals Elke van Yellow Me en Myriam van Bubbliciously Me. Yep, elke dag. Dat kan ik niet. Maar chapeau voor jullie […]

  Liked by 1 persoon

 2. […] van #boostyourpositivity staat online. Hier kan je het bekijken. Heb je me gezien? In mijn artikel Zonovergoten vertel ik over deze gezellige samenkomst: ééntje waar we met z’n allen met een glimlach op […]

  Like

 3. […] – Blogdag! Doet 8 maart voor sommigen een belletje rinkelen? Correct! De blogbrunch om het #boostyourpositivity project af te sluiten met een nog grotere lach! Bar Bidon in Gent was […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: