#5 – Fieuwday!

Ken je dat gevoel?
Zo hard blij zijn dat het weekend is?!

Fieuwday

Have a nice fieuwday! – Topreads

Iedereen heeft wel eens een week waarin alles lijkt tegen te gaan, waarin elke dag ellenlang lijkt te duren en waarbij je verlangt naar rust. Je werkweek is niet goed verlopen. In het beste geval kan ontspanning ook je loodzware dagen opvangen, maar wanneer ook die rust ontbreekt,… dan valt het erg zwaar.

Gelukkig heb je dan het weekend: RECUPEREREN. Vrijdag is dan een welgekomen Fieuwday!
Of heb je misschien ook een druk (werk)weekend voor de boeg?!

Zoals iedere vrijdag vind je hier enkele topreads van afgelopen week. Enkele artikeltjes waarbij je rustig kan achterover leunen en helemaal niets meer hoeft te doen. Relax! 

Actuele onderwerpen kunnen bloggers inspireren om te schrijven. Blogaholic.nl geeft tips over hoe je deze soort topics kan integreren. Nog belangrijker: hoe deze blogposts ook effectiever kunnen zijn.

Nog geen schoenen voor het voorjaar? Nellavita schrijft de mode neer. Je vindt er zeker en vast wel iets wat bij je past.

Blabberbuzz heeft een erg leuke rubriek: ‘App of the week’. Een app wordt in de kijker geplaatst. Deze week: MakeOvr.

Heb je wel eens met het idee gespeeld een boek te schrijven? Lisette Jonkman deelt in haar boek ‘Schrijven Kreng!’ haar tips en ervaringen voor het schrijven van een boek. Knaller van een titel, niet?! Ook als blogger kan je deze tips best wel gebruiken. Dankje ellesappellepauline voor de tip!

Ben je ook een fanatieke volger van A Cup of Jo? Joanna Goddard schrijft steeds fantastische artikels. In deze rubriek zal je ook vaak een artikel van haar zien verschijnen. Ze toont haar ‘Brooklyn Apartment‘. Hou je van haar stijl?

Team Confetti kreeg een gastblogger over de vloer: Ingrid! Neem een kijkje in de studio van een illustrator. Een heel interessante manier van werken.

Twitter is een uitstekend medium om je blog te promoten. Heb je een twitteraccount, ben je een tweep, maar benut je niet de mogelijkheden van de wondere wereld van twitter? Hello Rigby geeft 9 interessante tips om je blog een boost te geven. En! Dat allemaal met twitter.

Kan je niet genoeg krijgen van Avocado? Avocado hier, avocado daar,… avocado zie je tegenwoordig overal. Logisch, het is oh-zo-lekker! De Groene Meisjes delen hun ‘latest obsession’: gezonde frietjes met een avocado-koriander dip.

En nogmaals: Relax!
Geniet van je weekend!

Greetz,
E.

Trackbacks

  1. […] lukt me vrij aardig. En, zoals jullie wel al gemerkt hebben werk ik ook met rubriekjes. Zo zal je op vrijdag steeds wat bloglectuur terug vinden voor het weekend. Ik verzamel heel wat in de week en deel dit graag met jullie. Op […]

    Like

  2. […] slecht als het kon vorige week vrijdag – Fieuwday -, zo goed als het kan gaat het vandaag. Bizar toch? Het ligt niet aan afgelopen week, maar wel […]

    Like

  3. […] – Fieuwdag! Heb jij ook zo’n dagen waarin alles lijkt tegen te gaan?! En dan nog op een vrijdag? Je overslaapt je, je dreigt daarom te laat te komen en je haast je dood. Geen havermoutpapje deze […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: