#2 – Topdag / Baaldag

Februari

Februari is alweer voorbij. Wat ging dat ongelofelijk snel, niet?
Het is dan ook een korte maand.
Iedere maand bekijk ik even welke dag bestempeld kan worden als een TOPdag en welke als een dikke BAALdag.

TOPdag / BAALdag - Februari

TOPdag / BAALdag – Februari

Mijn Oilsjt-viert-Carnaval-dag
Op zondag 15 februari 2015 ging Aalst Carnaval opnieuw van start: 3 dagen lang was de stad gekleurd met carnavalisten. Zondag was een TOPdag. Ik maakte reeds een kort verslagje met enkele sfeerbeelden. Overdag konden we genieten van de carnavalstoet, een frietje, heel wat lachende en vierende gezichten en van elkaar. En dan gingen we een lange eerste carnavalsnacht in. Heb je het eigenlijk al eens meegemaakt? Of vieren jullie in eigen stad ook Carnaval? Stuur me gerust enkele foto’s, dan kan ik de sfeer opsnuiven!

Aalst Carnaval 2015

Aalst Carnaval 2015 – Carnavalstoet

Aalst Carnaval 2015

Aalst Carnaval 2015 – Carnavalstoet

Mijn ik-lig-ziek-in-bed-dag(en)
23 februari 2015: de buikgriep had me flink te pakken. Ik had te vroeg victorie gekraaid: ‘Ik ben gelukkig nog niet ziek geweest!’. Zoiets mag je dus gewoon niet denken, laat staan uitspreken. Gedoemd! Ik heb enkele dagen mijn sofa versleten. Zware BAALdagen. Ik kan dus nog een reden toevoegen aan mijn artikel ‘9 redenen waarom de sofa deze avond onze vriend is’. Reden 10: de sofa is er om je op te vangen wanneer je ziek bent. Ziek zijn vind ik echt tijdverlies, maar je kiest het niet! Gelukkig ben ik er nu bovenop.

Februari was een goede maand. Wellicht heeft mijn weekje vakantie daar heel veel mee te maken. Ook Valentijn, de 50-Shades-of-Grey avond met de vriendinnen zijn dagen die blijven hangen. Een terugblik met een glimlach!

Mijn verwachtingen voor maart zijn hoog want er staat heel wat leuks op het programma. Daarover later meer!

Wat was voor jou een Topdag? En, had je ook een Baaldag? Vertel op!

Fijne zondag!
Greetz, E.

 

 

Comments

 1. Mijn topdagen waren een ontmoeting met een Duitse penvriendin ๐Ÿ™‚ en mijn baaldagen waren vooral op zondag omdat er dan niet veel te beleven valt

  Liked by 1 persoon

  • Mijn zondagen zijn meestal TOP. Ik heb altijd wat te doen en dat vind ik super! Vanmiddag gaan eten bij de Griek. Yummie! Een middagje met de familie.Een duitse penvriendin? Schrijf je dan vlot in het Duits? Of schrijf je in een andere taal? Leuk!

   Liked by 1 persoon

   • Hier alle dagen beetje hetzelfde en op zondag valt er niks te doen ๐Ÿ™‚ dan mis ik m’n vrienden en familie het meest. We schrijven in het Engels ๐Ÿ™‚ Misschien moet ik wat briefjes schrijven. ๐Ÿ™‚

    Liked by 1 persoon

 2. Ik had twee opeenvolgende topdagen deze maand: twee dagen in een heerlijk wellnesshotel in Walloniรซ. Even helemaal relaxen en aan niets denken!

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] over mijn voornemen voor de nieuwe maand? Die maand is inmiddels voorbij en ik verklapte reeds mijn TOP- en BAALdagen. Volgens lifecoach Wim Annarel zouden 7 verschillende stappen me kunnen helpen om het beste van […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: