#4 – Fri-A-way!

Dit moet je lezen dit weekend!

Het is nu inmiddels een rubriekje geworden: iedere vrijdag laat ik jullie wat leesvoer na voor het weekend. Het hoort er nu gewoon bij, dagelijks artikeltjes lezen. And I love it!

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Ik lees er enkele in de ochtend, onder de middag bij de lunch, na het werk en voor het slapen gaan. En ja, ondertussen vind ik de tijd om te schrijven. And I love it even more! Ik heb de indruk dat steeds meer en meer vrije tijd gaat naar het lezen van artikels. Ik kan dat alleen maar een verrijking noemen. Ik ontdek dus ook steeds meer gepassioneerde bloggers en sta versteld van wat de blogwereld allemaal te bieden heeft.

Kijk je even mee wat ik deze week verzameld heb? Het valt me op dat het voornamelijk doe-artikeltjes zijn: koken, workouts, hairdo’s. Enthousiast!

1. Er zijn al heel wat fitnesstrends gepasseerd en misschien wordt een skateboard-workout voor meiden wel de nieuwste. Nella Vita vertelt erover op haar blog. Eigenlijk vind ik het best wel stoer en een tikkeltje sexy. Ik ga het zeker eens proberen, aangezien ik nu toch op zoek ben naar meer sportmogelijkheden. Mijn broer heeft nog wel ergens een skateboard liggen?!

2. Jufjeeneegen laat zich inspireren door boeiende mensen. Dat op zich vind ik al inspirerend. Skip van Don’t Skip Coffee weet haar blijkbaar te pakken. Ik snap waarom, na het lezen van haar artikel.

3. Ben je net als ik de winter ook beu? Het koude weer, de regen en wind. We beginnen met z’n allen al te dromen van de lente. Versus A geeft enkele topideetjes om je huisje op te fleuren en het lentegevoel binnen te halen. Dat met de honing,… moet echt lekker zijn.

4. Vaak denk ik: wat kan ik nu met die lange bob van me? Op Nella Vita vind je 5 hairdo’s die snel en easy zijn. Maar ook Serena van Beautylab geeft 3 snelle kapselideeën. Zo gefikst! Voor wanneer je weinig tijd hebt in de ochtend of je trotseert een bad hair day.

5. I Spy DIY heeft steeds – zoals de naam al verklapt – leuke doe-het-zelf-projectjes. Hier vind je mooie neonschaaltjes voor je juwelen. Kijk zeker ook een keertje verder dan dit artikel.

6. Of wil je misschien ook de 30 dagen Yoga challenge met Adriene aangaan? Ik kan er nog niet veel over vertellen: ik heb nog maar 3 workouts achter de rug, maar het bevalt me goed. Ik ben dus goed gestart. Wat houd je tegen het te proberen?! Verlies je niets mee, toch?!

7. Een leuke budget tip van Younique: bijzettafel van Action.

8. Zelf ben ik geen keukenprinses, maar toch kijk ik graag naar plaatjes van mooie gerechten. Ik heb reeds een grote verzameling van recepten en heel af en toe waag ik me er een keertje aan. Ook deze week vond ik heel wat lekkers. Ontbijtvarianten vind ik heel interessant. Veel variatie daarin is toch wel nodig, om niet te hervallen in zeer ongezonde gewoonten. Hetzelfde geldt voor tussendoortjes. Laat het een keer niet altijd chocolade of ongezonde koekjes zijn. Dit is immers snel uit de kast gehaald. De lijn van variatie trek je best door over elke maaltijd van de dag. Lees even mee!
A cup of JoFour breakfast tartines / The Kitchn4 Ingredient Banana Oat Bars / Nouvelle4 Easy & Healthy Meals / HealthyfansWortelfrietjes.

9. Vandaag is het de laatste dag van het #boostyourpositivity project van Danone. Volgende week zondag 8 maart wordt het project afgesloten met een gezellige brunch voor alle deelnemers. Ik kijk er alvast naar uit. Neem dus zeker eens een kijkje en lees enkele artikeltjes door. Boost! Wil je mijn artikeltjes lezen? Je vindt ze hier.

Misschien hebben jullie nog enkele interessante artikeltjes voor mij? Je mag het me gerust laten weten.

Prettig weekend! 
Greetz, E.

Trackbacks

  1. […] Hier is een tip voor het weekend: de ultieme ontspanning! […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: