#30DAYSOFYOGA

30 Days of Yoga with Adriene

Een papa als sportfunctionaris, een broer als regent Lichamelijke Opvoeding.
Schaamrood vertel ik je dat ik – hoewel ik graag sport – momenteel weinig tijd maak voor beweging. Ik heb altijd gedanst: Hip Hop, Streetdance, Ballet en Breakdance, maar de combinatie met mijn hoofd- en nevenactiviteiten hield ik niet vol. Ik kan me dan ook niet tevreden stellen met één of twee uurtjes Hiphop in de week. Wanneer ik ergens voor ga, wil ik er ook goed in zijn. Op zoek naar een nieuwe sportuitdaging, kwam ik dit tegen: 30 Days of Yoga with Adriene.
Benieuwd?

#30DAYSOFYOGA

#30DAYSOFYOGA – Yoga With Adriene (yogawithadriene.com)

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in Yoga, maar ik merk dat wanneer ik over mijn nieuwsgierigheid vertel, er heel wat mensen rare snoeten beginnen te trekken. MAAR! Na het zien van deze video ’30 Days of Yoga – Start Here!’, ben ik overtuigd. Ik begin er gewoon aan. Waarom zou ik me aantrekken wat anderen hiervan denken?!

Adriene – een zeer sportieve dame – legt stap voor stap alles uit in haar video’s op Youtube en benadrukt dat het voor ieders niveau geschikt is: of je nu een beginner bent of je vertoeft al even in de yogasferen. Maar goed ook, want ik start van nul. Ben je al nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op haar kanaal. Ze is overtuigend hoor!

Voor de beginners onder ons, is het aan te raden te starten met de video ‘Yoga For Complete Beginners’. Dit is een 20 minuten durende eerste Yoga Workout. Vandaag startte ik met deze oefening en dat is heel goed gegaan. Het is er eentje om er in te komen. Morgen ga ik de 30-dagen-challenge tegemoet en start ik met ‘Day 1 – Ease into it’.

Het zou maar al te gek zijn dagelijks hier een update te houden. Laat ons zeggen dat ik op de helft even met jullie deel hoe ik alles tot dan toe ervaren heb. Uiteraard volgt op het einde ook een review. Het is ééns wat anders dan beautyproducten of films reviewen, maar ik kijk er naar uit. Wat ik er van verwacht? Heel veel! We’ll see!

Nu ben ik wel eens benieuwd: wie van jullie doet aan Yoga? Wat zijn jouw ervaringen? Ik zou het leuk vinden als je ze met me deelt. OF! Ben je nu ook geprikkeld door Adriene en haar Yoga Workouts? Wat houd je tegen? Doe gewoon even met met mee en laat het me weten in de comments.

Greetz, E.

Comments

 1. Ik hoorde onlangs dat er binnenkort ‘Yoga met Evi’ uitkomt, de Evi van start to run enz.. Ik moet zeggen, dat ik van plan was dit te testen..

  Like

 2. Ik ben al lang opzoek naar een yoga cursus en deze 30 dagen challenge ziet er heel leuk uit. Ik ben momenteel 31 weken zwanger dus ga me hier niet meer aan wagen, maar ik zie dat ze ook een video heeft met poses voor tijdens de zwangerschap, ik probeer deze vanavond meteen uit ! Bedankt voor de tip.

  Liked by 1 persoon

  • Oh! Inderdaad, dan kan je die zeker eens proberen. Ze heeft voor ieder wel wat wils! Ik zit nu aan work-out 6 en het bevalt me echt supergoed. Ik ben er zeer tevreden van. Succes! En laat weten hoe het vlot! Ik ben benieuwd.

   Like

Trackbacks

 1. […] er nog niet veel over vertellen: ik heb nog maar 3 workouts achter de rug, maar het bevalt me goed. Ik ben dus goed gestart. Wat houd je tegen het te proberen?! Verlies je niets mee, […]

  Like

 2. […] / het huis ziet er niet uit > Destress & Relax: Yoga Workout for Beginners Ik start #30DAYSOFYOGA. Het voelt goed. […]

  Like

 3. […] – elke dag ééntje. We zijn goed op weg. Voor wie mijn vorig artikeltje gemist heeft: #30DAYSOFYOGA met Adriene. Ik plan ook dit ritme aan te houden. Ik voel me er namelijk zeer goed bij. Daarnaast staan fitness […]

  Like

 4. […] Voor die lezers die het gemist hebben, ik schreef er al eerder een artikel over en dat vind je hier. Wel! Ik ben net over halfweg en had beloofd een update te […]

  Like

 5. […] Adrienne. Ze is fantastisch. Ik wou starten met Yoga en zij hielp me op weg via een 30-dagen […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: