It’s again Friday!

TOP Reads this week

Het is alweer vrijdag. En elke week denk ik: ‘Wat gaat de tijd veel te snel.’
Ik had een weekje Krokusvakantie, maar die is dus alweer voorbij. Jammer!
Voor mij kan daar gerust nog een weekje bij, maar ja! Inderdaad! Ik mag niet klagen.
Want, ik zie velen onder jullie al denken.

Ik heb dus veel tijd kunnen doorbrengen aan mijn kleine bureautje en heb heel wat leuks verzameld. Dit deel ik graag met jullie.

Have a nice weekend

Have a nice weekend!

Wil je er even tussenuit en weet je niet waarheen? En bovendien: wil je het budgetvriendelijk houden? Dan is dit artikel iets voor jou. Hand Luggage Only maakte een top 15 van de meest goedkope tripjes in Europa. Zeker de moeite waard eens te bekijken. Ik denk dat ik voor Krakau of Polen zou gaan.

Heb je ook een zwak voor de Scandinavische stijl? Of het nu gaat over kledij of interieur. Op Lifesplash vind je enkele nieuwe items van Ivy Revel. Jiami brengt ze goed in beeld.

Ben je een kringloopwinkel-fan, dan kan je deze tips misschien wel gebruiken. Een heel overtuigend artikel waarbij je zin krijgt om er onmiddellijk heen te gaan. Nog niet overtuigd? Ga toch maar eens een kijkje nemen, Lisanne komt zéér overtuigend over.

Deze artikels over ‘gelukkig zijn’ vond ik al helemaal te gek. Wil je wat leesvoer voor het weekend? Dool dan even rond op Younique.

Dit is een waarheid als een koe. Je wil iedere dag een artikel posten op je blog, maar dan krijg je – net wanneer je je in schrijfmodus wil plaatsen – onverwachts bezoek van je schoonmoeder. Ze blijft de hele avond ‘hangen’. Je kan haar toch moeilijk buiten steken?! Maar, wat met je artikel? Hier heb je dé oplossing. Thanks Chloe!

TAHONY – de nieuwe stoere maar tevens elegante modetrend. Ik ben fan! Wat denk jij? Blabberbuzz vertelde ook over de app van de week: IKEA Emoticons.

Heb je even geen idee voor je nieuwe blogpost of wil je gewoon wat nieuws proberen? Blogaholic.nl bracht een geweldige tool aan: de Content Idea Generator. Ik ontdekte deze week de blog van Laura en je vindt er werkelijk geweldige tips om meer uit je blog te halen. Haar artikeltjes zijn de moeite waard.

En aangezien het #boostyourpositivity project van Danone nog steeds loopt, kan je nog altijd eens een kijkje gaan nemen op de website. Je wordt er gewoon vrolijk van. En inderdaad, ik doe hier heel enthousiast aan mee. Kijk wat ik deed met Challenge 3: Lifehacks!

Veel leesplezier!
Fijn weekend allemaal!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: