#2 – Baden in luxe

RITUALS

Ik vertelde reeds welke verzorgende luxeproducten jullie in mijn badkamer kunnen terugvinden en schreef er een heel positieve review over. Beetje bij beetje neemt mijn assortiment toe. Dus ik dacht er nog enkele in de kijker te zetten. Het zijn echte aanraders. En bovendien: betaalbare luxe!

Rituals - Baden in luxe

Rituals – Baden in luxe

De service is bijzonder groot. Zo ervaar ik het tenminste. Er wordt echt aan de klant gedacht. Zoals iedere maand, is er ook deze maand een extraatje: bij een aankoop van €35 krijg je een gratis Valentijnscadeau. Een leuk doosje met Lip Care Essentials – Lippenbalsem & Lipgloss. Dit verwenpakketje verzacht en verzorgt je lippen. De setwaarde bedraagt €17.

Rituals - Baden in luxe

Rituals – Baden in luxe

Rituals - Baden in luxe

Rituals – Baden in luxe

More for your lips: probeer ook zeker eens deze lipglosses.

1. LA VIE EN ROSE
– Pale Pink – Smooth colour gloss
Deze lipgloss geeft de lippen een sterke glans en een subtiele (zachtroze) kleur.
Wat ik er zo goed aan vind? Het zorgt voor een aangenaam gevoel op je lippen, bovendien stralen je lippen. Zelf durf ik het niet steeds aan zeer opvallend te gaan. Deze is daarvoor dus perfect. Subtiel is een goede omschrijving. Plus: de verpakking is echt top. Een kokertje met print. Het geeft toch net dat extra meer.

2. EVE’S KISS – Apple & Karité – Silky lip gloss
Deze lipgloss doet je lippen glanzen. Het is doorschijnend en kan dus voor dagdagelijks gebruik dienen. Wat ik er zo goed aan vind? Ook hier voelt de lipgloss heel aangenaam op je lippen. Ik zou hem iedere dag kunnen gebruiken. Hij heeft een lekker appelsmaakje. Vaak lik ik het er vrijwel onmiddellijk af. Het groene kokertje zorgt opnieuw voor een zeer goed afgewerkt product.

Rituals - Baden in luxe

Rituals – Baden in luxe

Om af te sluiten nog een voetenbalsem: Lao Tze – Chinese Mint & Yi Yi Ren – Cooling foot balm. Tot voor kort had ik er nog nooit één gehad. Maar nu ik deze heb, wil ik niet meer terug. Er staat dat je deze dagelijks éénmaal kan aanbrengen. Ik vind het heel aangenaam dit zowel in de ochtend als in de avond te doen. Het zorgt niet alleen voor verfrissende, zijdezachte voeten, maar het ontspant ook zeer vermoeide voeten. En, het voelt nog beter als je partner dit doet! Een kleine voetmassage is altijd welkom, toch?!

Rituals - Baden in luxe

Rituals – Baden in luxe

Nog niet overtuigd? Ga dan zeker eens snuisteren op de website van RITUALS.
Ze hebben mijn huid veranderd. Alles voelt zo zacht aan en het ruikt heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: