It’s Friday!

Een TOPweekend

Have a nice weekend

Have a nice weekend!

Ik ben enthousiast! Zo-ernaar-uitkijkend-enthousiast!
Ik ga namelijk een topweekend tegemoet. En daar stopt het niet.
Voor alle mensen die in het onderwijs staan, zoals ik:

HET IS KROKUSVAKANTIE!

Er zijn al heel wat plannen gemaakt, maar ik ga ook heel wat nieuwe dingen voor mijn blog uitproberen. Dus nog even geduld! Inmiddels is mijn selfiestick gearriveerd. Ik kan vanavond helemaal losgaan!

Maar dus: het weekend. Wat staat er op mijn planning?!

1. Friday – Girlsnight:

Vanavond gaan de meisjes en ik naar ’50 Shades of Grey’. Een lekker aperitiefje, wat knabbels voor tijdens de film en heel veel vriendinnenplezier. Morgen kunnen jullie dus een review verwachten in ‘Let’s Gossip’. Ik zal proberen kritisch te zijn (knipoog).

2. Saturday – Valentine: Ik weet dat heel veel mensen dit een commercieel gedoe vinden en het is inderdaad waar: je kan elke dag de dag van de liefde vieren. Maar, toch vieren we Valentijn. Het is toch gewoon leuk wat voor elkaar te doen. Dat hoeft daarom niet groots te zijn – al zou ik geen ‘nee’ zeggen. We dachten eerst lekker uit eten te gaan, maar we zijn een beetje laat met reserveren. Typisch wij! We gaan dus gezellig samen winkelen en koken. We gaan eens extra ons best doen om wat lekkers op tafel te toveren.

3. Sunday – Carnaval:
De dag waar veel carnavalisten naar toeleven: Carnaval. Zijn jullie al een keertje naar Aalst Carnaval geweest? Velen zullen het niet begrijpen. Mijn outfit – Lollypopper – ligt al klaar en mijn vrienden en ik trekken enkele dagen op pad om Carnaval GROOTS te vieren. Natuurlijk zal ik elke dag een blogpost schrijven, al zal dat met kleine oogjes zijn. Want, hier gaan ze dag en nacht door! Ik plan zeker mooie foto’s te nemen, zodat ik jullie allen een beetje mee kan nemen in het verhaal.

Zie je nou wel dat mijn weekend er eentje is om enthousiast over te zijn. En tussen alles heen wil ik gewoon eens niet aan het voorbereidend werk voor mijn lessen denken. Neen! Ik ga heel wat tijd spenderen aan de wondere wereld van het bloggen. Ik hoop veel interessante artikeltjes tegen te komen.

En om af te sluiten: deze week heb ik ook heel wat leuke artikeltjes voor jullie verzameld. Neem gerust eens een kijkje.

> Nu we het toch even over Valentijn hadden. Op Bloglovin zag ik heel wat blogposts over deze dag verschijnen. Ik pikte er enkele leuke ideeën uit. Zo kwam ik originele valentijnskaarten tegen op Appartment 34. Geweldige blog by the way. Dus hou je zeker niet in om heel wat andere artikels te lezen. Ook vond ik dit: #25 Voedzooi: Strawberry chocolates. Mmm, lekkere tip voor een romantische avond!

> Voor wie van guacamole houdt: ‘Smashed Sweet Potato Guacamole Bites – Perfect Party Food.’

> Narwhals or Unicorns. Iedereen is er tegenwoordig gek op. Ik ook en ik vond deze leuke Iphone-cases. Wil er wel zo eentje!

> Deze home-jumpsuit is echt helemaal te gek! Voor wie comfortabel wil werken.

> Dit projectje is echt mooi uitgewerkt ‘Baby Fuller’s Nursery’. Alles blend perfect en er is oog voor detail. Knap!

> En voor de dames onder jullie die niet weten waar de schoenen te stapelen. Hier een leuk DIY-ideetje: The Ladder Shoe Shelf.

> Het #boostyourpositivity project van Danone is nog steeds lopende. Jullie zullen wellicht al enkele artikels erover gezien/gelezen hebben. Hier vinden jullie ze allemaal. Heel wat enthousiaste bloggers doen mee!

Ik wens jullie allen een even fijn weekend toe!

Comments

  1. Een fijn weekend en geniet van je leuke plannen en de krokusvakantie!!

    Like

  2. Geniet van je fijne weekend. Ik moet nog even een weekje wachten tot ik krokusvakantie heb, maar dan ga ik (behalve leren voor mijn tentamens en werken aan mijn blog) lekker een paar daagjes naar Groningen met mijn vriend. Heb er al helemaal zin in 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: