Dikketruiendag

How to survive the cold

Vandaag is het dikketruiendag – 13 februari 2015.
Iedereen wordt aangespoord de verwarming een graadje lager te zetten om zo bij te dragen aan de bescherming van het klimaat.
Niet mijn favoriete dag van het jaar, maar we doen mee!

Bij een sensibiliseringscampagne hoort uiteraard een affiche: het exemplaar van dit jaar!

Dikketruiendag

Campagnemateriaal 2015 – Dikketruiendag

Ben jij ook zo een koupuit? Ik heb altijd koude handen en voeten. Ik vrees dikketruiendag eigenlijk wel een beetje. Ik voel me toch beter wanneer het zo cosy-warm is. Jij niet?

Enkele ‘items’ die je brrr-dag aangenamer zullen maken!

Eerst en vooral: een dikke trui natuurlijk. Dit kan gewoon niet ontbreken. Het zorgt bovendien niet alleen voor wat warmte, maar ook voor dat lekker gezellige gevoel. Ik zou er zo één elke dag kunnen dragen wanneer ik thuis ben. Al was het maar voor de gezelligheid. In combinatie met geitenwollensokken. De max!

Dikketruiendag

Pinterest: Dikketruiendag – Dikke trui

Op een koude dag, drink je warme dranken: een warme chocomelk, een koffietje, een thee. Mmm lekker! Dat kan echt zo deugd doen dan. Ik ga voor een vers munt thee’tje of toch maar Kamille?!

Dikketruiendag

Pinterest: Dikketruiendag – Warme dranken

Kruip gewoon lekker dicht bij elkaar. Knuffel elkaar bijna dood voor mijn part. Lichaamswarmte is de beste warmte! Een opwarmertje voor Valentijn!

Dikketruiendag

Pinterest: Dikketruiendag – Je lief

Blijf zeker niet stil zitten. Dit is een uitstekende gelegenheid om die sportschoenen aan te trekken en de benen te strekken. Daarna voel je je top! En plus, die warme douche nadien: HEERLIJK!

Dikketruiendag

Pinterest: Dikketruiendag – Sport

En niet alleen kledij helpt, haal je dekentjes allemaal boven. Hoe meer, hoe beter, hoe warmer! Al liggen die bij mij standaard in de woonkamer en gebruik ik ze elke avond.

Dikketruiendag

Pinterest: Dikketruiendag – Dekentjes

Als laatste: iets wat op mijn dagplanning staat, maar wellicht niet op die van jullie. Ik vertelde reeds over ’50 Shades of Grey’. Klopt! Ik ga vanavond met de meisjes naar de film. Ik ben ervan overtuigd dat het onze dag zal opwarmen! Hebben jullie geen tickets? Neem de boeken bij de hand en zak lekker onderuit in de sofa. Hebben jullie de boeken ook niet? Dan moet je het houden op het knuffelen met je lief! Dat gaat boven alles! Oei, hebben jullie ook geen lief? Verblijd je dan met de warme dranken, je dikke trui, je geitenwollensokken en je dekentjes en misschien de gedachte aan 50 Shades of Grey.

Dikketruiendag

Pinterest: Dikketruiendag – 50 Shades of Grey

Of hebben jullie andere ideetjes?
Ik zal het wel overleven denk ik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: