New Gadget

Selfiestick

Selfiestick

Pinterest: Selfiestick (red5.co.uk)

Kopen?
Niet kopen?
Wat doen we?
We doen het!
Of toch maar niet!
YOLO!

* ‘YOLO’: dat zeggen we als we geen beslissing kunnen nemen. Gemakkelijk beslist zo!

Toen we enkele weken geleden een 4-dagen-trip naar Parijs maakten, konden we er niet naast kijken: heel wat – echt HEEL WAT – toeristen met een selfiestick. Nog opvallender was dat voornamelijk Chinezen deze bij de hand hadden. Heb ik er eigenlijk wel één zien lopen zonder dit gadget?!

Even terzijde 1: Ik las een leuk artikeltje over de Chinezen op HLN (Het Laatste Nieuws). Iedereen is ze wel al eens tegengekomen in eigen stad. Door de steeds rijker wordende bevolking trekken ze vaker naar het buitenland. En wat doen ze?
> Ze slepen heel erg met hun voeten (daar heb ik me in Parijs aan dood geërgerd);
> Ze dringen steeds voor en zijn heel ongeduldig (je zou er stress van krijgen);
> Ze peuteren in hun neus en boeren in het openbaar;
> Ze lopen je omver met hun selfiestick!
Oh – we mogen ze uiteraard niet allen over dezelfde kam scheren!

Je kon de sticks overal kopen: een überpopulair gadget!
Ik wilde er ook eentje! Tom en ik voerden de hierboven neergeschreven conversatie.
We kochten er uiteindelijk geen. Maar toen gebruikten we ‘YOLO’ nog niet! Maar! Nu had ik daar toch echt wel spijt van, want eigenlijk zou ik deze toch zeer goed kunnen gebruiken voor enkele leuke blogfoto’s.

IK HEB HEM DUS BESTELD!

Even terzijde 2: Nice packaging!

Selfiestick

Pinterest: Selfiestick (jeffselfiestick.com)

Binnenkort dus meer nieuws over mijn gloednieuwe gadget!
Misschien een selfietje of 3, 4, 5!

Comments

 1. Haha wij kwamen ook overal Chinezen tegen vorig jaar in Parijs met de selfiestick. En ook op Mallorca kwamen we veel mensen met zo’n ding tegen. We wisten ook niet goed of we nou ook ermee rond moesten gaan lopen, maar we hebben er ook een gekocht. En wat anderen er ook van vinden… de selfiestick zorg echt voor super leuke foto’s. Weer eens wat anders

  Liked by 1 persoon

 2. Ooh wat leuk is dat toestel toch! Ik heb er eentje van SelfiestickShop. Je kan er leuke dingen mee doen en ik weet dat het een beetje een vreemd zicht is – maar we don’t care, right? 😀 X

  Like

 3. Oink! Nog nooit van gehoord, sowieso is het niks voor mij want ik haat foto’s van mezelf 🙂 En al zeker selfies, daar trek ik altijd zo’n rare gezichten op. Ik vind de verpakking wel super!

  Liked by 1 persoon

Trackbacks

 1. […] ik ga ook heel wat nieuwe dingen voor mijn blog uitproberen. Dus nog even geduld! Inmiddels is mijn selfiestick gearriveerd. Ik kan vanavond helemaal […]

  Like

 2. […] de selfiestick? Pro! Op elk uitstapje of feestje heb ik hem bij de hand. Ik schreef er zelf een artikel […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: