Hipsterkapsalon…

…in het Klapsalon op 4

Hipsterkapsalon

Het Klapsalon op 4: ‘Hipsterkapsalon’

Heel vaak staat de televisie op de achtergrond aan wanneer Tom en ik aan het werken zijn.
Ten koste van de productiviteit? Formuleer het eerder anders: ten voordele van hilariteit!
We letten dan eigenlijk niet zo zeer op wat er speelt, maar natuurlijk vang je het één en het ander op. Soms zijn dat fragmenten van ‘Komen eten’, ‘Met vier in bed’ of ‘David’. Nu was het eens een keertje wat anders: ‘Het Klapsalon’. Een nieuw actueel programma met gesprekken tussen kapper en klant. Van maandag tot donderdag praten ze over het dagdagelijkse leven en zeer graag over dat van een ander. Als ze maar kunnen roddelen. Al gezien? Nee?! Dan moet je zeker eens een aflevering bekijken. Momenteel staat er een aflevering online die je gratis kan bekijken t.e.m. morgen 10 februari 17u00. En anders moet je maar eens een aflevering meepikken om 20u00 op VIER!

Mijn favoriete kapper: Sven! Hij is barber bij Barbershop Bendotti, een opvallende kapperszaak in Maaseik. De naam alleen al klinkt enorm fancy en vooral heel erg hipster. Hij heeft Italiaanse roots en een snor waar je niet naast kan kijken! Een geweldig figuur. Ken je nog de barbier van vroeger? Het was iemand die zich vooral bezig hield met het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Vaak was het vooral een herenkapper. Wel, de barbier is nu terug van weggeweest! In deze Barbershop zijn enkel mannen toegelaten. Tijdens het wachten en het kappen kunnen de mannen genieten van een fris pintje. Ik denk dat daar veel interessante gesprekken tussen snor en pint gevoerd worden.

Barbershop

Pinterest: Barbershop – Items (by Melinda Page)

Neem zeker ook eens een kijkje op het Instagramaccount: leuke pics!
Bij het zien van al dit waan ik me in het verleden. Dit is toch echt te gek.

Wie is jullie favoriete kapper? Of misschien wel klant?
Ik ben nieuwsgierig naar jullie reacties!

Comments

  1. Wij hebben geen tv, dus ik ken het programma niet. Het is wel helemaal in die kapsels en baarden, maar ik ben niet zo baardfan, de kapsel vind ik dan wel weer cool!

    Like

  2. Haha, dit doet me denken aan Schorem in Rotterdam. Daar gaan vrienden van mij ook regelmatig naartoe. Schijnt veel meer te zijn dan alleen je haren laten doen, ‘een hele ervaring’ als ik het zo moet geloven. Moet ook wel, want daar sta je geloof ik ruim drie uur in de rij om geknipt te worden…
    Ben zelf niet zo kieskeurig wat kappers betreft. Maar ja, ik hoef dan ook niet zo vaak naar de kapper. Mijn vriend gaat bijna elke 4 weken, vind ik bijna sneu.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: