Shoppings

Omdat het kan!

Tommy Hilfiger

Shoppings: Tommy Hilfiger – Shoes

De solden zijn nu bijna gedaan, het zijn de laatste dagen.
Oké koopjes zijn leuk, heel erg leuk zelf! Maar, er zijn heel wat mindere zaken aan de solden.

1. Oh boy – die stormloop. Te veel volk en te weinig plaats. Telkens ik me er aan gewaagd heb, kwam ik tureluut met een tureluut-hoofd thuis. Neen dankje!

2. Solden die eigenlijk geen solden zijn. Je ziet het vaak in de media verschijnen: ‘Opgelet, controleer of je koopjes wel degelijk goedkoper zijn!’. Soms sta je er gewoon helemaal niet bij stil. Je kijkt gewoon naar de labels. Of maakt dat voor jou niet uit?! Denk het wel!

 

3. Er zijn heel wat onbeleefde mensen rondom je. Ken je de situatie:
Daar ligt dat ene laatste exemplaar in jouw maat en je wil het rustig nemen, tot daar plots een onbeleefd iemand komt opdagen en het voor je neus weg grabbelt.
Dit is zo ongehoord. Niet? Ik kan er echt niet tegen! Ik zou ook niet de juiste persoon zijn om naar zo’n opening te gaan waar iedereen op afkomt. Laatst nog: de Primark!

4. De lange wachtrijen aan de pashokjes en de kassa. Dit kan je toch gewoon niet leuk vinden. Ik heb een keertje een uur moeten aanschuiven om enkele stuks te passen en dan was er eigenlijk nog niet eens iets bij dat ik gekocht heb. Verloren tijd!

5. De nieuwe collectie die steeds naar je staat te glimlachen en je verleidt. Komaan! Ik ben altijd geïnteresseerd in de nieuwe collectie, niet in datgene wat in solden ligt.

Dit jaar heb ik dus even gewacht. Ik ging pas gisteren, wanneer de afprijzingen het grootst zijn en de drukte weg is. Inderdaad, er ligt heel wat minder. Maar, toch heb ik nog enkele schatten gevonden! Ik ben zo blij met mijn nieuwe stuks. Al moet ik toegeven dat er wel wat bij zit uit de nieuwe collectie. Ik kan er niet aan doen! Kijk je even mee?

* Alle kleren en accessoires kocht ik in de ZEB,  de schoenen in de BENT.

Hee! & Tommy Hilfiger – Shoes
BENT. Ik ga er niet heel veel, maar nu vond ik 2 paar schoenen die bij mijn outfits passen. Ik ben namelijk gek van ‘Mint’ en ‘Pink’.

Hee!

Shoppings: Hee! – Shoes

Tommy Hilfiger

Shoppings: Tommy Hilfiger – Shoes

Jacqueline de Yong – Clothes
Zo’n trui, daar was ik al even naar op zoek. Eindelijk gevonden. Maar, daarnaast vond ik ook twee leuke shirts. Een zwarte en een grijze. Beiden komen heel erg lang en zijn leuk te combineren op een jeans. Ze zitten erg los, het lijkt wel alsof je een XL aan hebt, maar dat is gewoon het model.

Jacqueline de Yong

Jacqueline de Yong – Clothes

Jacqueline de Yong

Jacqueline de Yong – Clothes

Jacqueline de Yong

Jacqueline de Yong – Clothes

Vila – Clothes
Ik was op weg naar de kassa – na 1,5 uur in de winkel te hebben gesnuisterd – en ik vond dit shirtje nog. J’adore ‘J’adore’!

Vila

Vila – Clothes

Only – Clothes
Dit shirt is geweldig in combinatie met een jeans en mijn nieuwe Hee!-shoes.

Only

Only – Clothes

edc – Jeans
Aanvankelijk ging ik op zoek naar enkele jeansbroeken. Meer had ik niet nodig. Dat was het plan. Maar ik kwam thuis met heel wat meer, zoals jullie zien! Tom zei: ‘YOLO’. Het leuke aan deze jeans is dat ze onderaan omgelegd zijn, ze komen dus niet helemaal tot aan de grond. Deze jeans kan ik perfect combineren met mijn twee nieuwe paar schoenen.

edc

edc – Jeans

Petrol Industries C. & I Am – Accessoires
Ik zoek al even naar een donkerbruine riem.
En, ook deze leuke oorbelletjes en ringen kocht ik om de outfits af te werken. De ringetjes zijn heel leuk, daar je ze op verschillende ‘hoogtes’ op je vingers kan dragen.

Petrol Industries C.

Petrol Industries C. – Accessoires

I Am

I Am – Juwelry

Ik ben alvast heel erg tevreden met mijn koopjes. En het waren wel degelijk koopjes.
Mijn volgende uitstap is naar de Primark! Even wachten tot mijn verjaardag volgende maand!

Nog een fijne zondag!

Comments

  1. Dat zijn allemaal redenen waarom ik niet graag shop en al zeker niet in de solden 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Mooie buit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: