Let’s gossip – 4

8 girly ideeën voor een geslaagde sleepover

Hebben jullie al een keertje een sleepover gehad met je vriendinnen? Natuurlijk wel! Wie niet! En geef toe, het is toch altijd geweldig lachen en gek doen. Toch met mijn vriendinnen.
Ik heb een lijstje samengesteld met leuke ideeën voor een perfecte meiden-sleepover:

We zijn nu mid-twintigers (26! – OMG), maar je bent er nooit te oud voor!

1. Een perfecte sleepoveroutfit: dat is een must.
Do: een comfy broek en T-shirt, een zachte pullover, messy hairdo, winterpantoffels of dikke wollen sokken (ook in de zomer). Kortom: een outfit die lekker comfortabel zit.
Don’t: je hoeft je zeker niet op te maken, wat voor zin heeft dat.

Pinterest: Sleepoveroutfit (outfits-one-direction.polyvore.com)

Pinterest: Sleepoveroutfit (one-direction.polyvore.com)

2. Beauty Spa @ Home: pure verwennerij, dat kan je thuis ook. Daar hoef je niet altijd voor naar de wellness te gaan. Al moet je wel even creatief zijn.
> Een maskertje aanbrengen
> Handen verzorgen (hand balm, nail polish, mini-manicure, …)
> Een warm voetbadje: voeg er enkele druppels aromatische olie aan toe.
Amandelolie is mijn favoriet!
> Een verfrissend drankje tijdens het relaxen: Passion Fruit Meyer Lemonade. Ik schreef er gisteren nog over in een artikeltje over weekend-leesvoer.
En er is nog zo veel meer!

3. Food & Drinks: vaak zijn cocktails een treffer, maar je hebt keuze genoeg. Een glaasje wijn is ook altijd top. Ik zou graag de Maple 43 Cocktail uitproberen waar ik al over sprak. Het is er nog altijd niet van gekomen, maar een sleepover is de ideale gelegenheid. Het moet daarom niet altijd alcohol zijn, zeker niet. Denk maar eens aan een lekkere warme chocomelk – gemaakt met pure chocolade – en enkele marshmallows. Yum! En wat eten betreft: daar heb je best genoeg van in huis. Op zo’n ‘feestjes’ eet je je vaak net-niet-ziek. Snoepjes, koekjes, gebakjes, chips, popcorn,…het kan allemaal. En ken je dan dat moment:
Je hebt heel wat gesnoept omdat het zo fantastisch lekker is en dan ga je liggen, wrijf je over je buik en denk je: ‘Ik heb te veel gegeten!’.
Ik heb het keer op keer voor, ik leer er maar niet uit!

Marshmallows

Pinterest: Marshmallows (beautyflashblog.com)

4. Chickflick: letterlijk een film voor een vrouwelijk publiek. Ook dit kan niet ontbreken. Iedereen kent wel enkele voorbeelden: The Notebook, How to lose a guy in 10 days, Thelma & Louise, Bridget Jones, PS. I love you,… Of je kan op zoek gaan naar een film die jullie nog niet gezien hebben of je kan er gewoon eentje voor de 100ste keer bekijken. Waarom ook niet! Omdat het toch gewoon kan! En wat doe je tijdens de film: wellicht commentaar geven of een sad face opzetten omdat je ook verlangt naar die grote liefde. Dan spreek ik in dit laatste geval voor de vrijgezellen onder ons. Ik heb mijn grote liefde al gevonden: check!

5. Bedverhalen: samen knus op het bed, ingedoffeld onder een warm deken, heel wat kussens en gewoon elkaars verhalen. En soms denk je elkaar al door en door te kennen – dan komt net dat ene verhaal waarvan iedereen toch nog achterover valt.

Bedverhalen

Pinterest: Bedverhalen (reallynicethings.es)

6. Wie kan het langst opblijven: bij heel wat sleepovers wordt er weinig geslapen.
Toch is er altijd eentje die moe wordt. Veel hangt dan af van de goodwill van je vriendinnen.

7. Plan een citytrip: brei een vervolg aan deze avond/nacht. Maak er gewoon een weekend van. Kies een leuke bestemming en twijfel vooral niet!

8. Een lekker ontbijt: een goede afsluiter is altijd leuk. Ga met z’n allen aan de slag en bak lekkere pannenkoeken. Je hebt je nu toch al overdaan de avond ervoor, dit kan er nog wel bij. In Parijs at ik een heel lekkere: eentje met banaan en nutella. Over the top, I know!

Meiden, wanneer is onze volgende sleepover? Dringend een datum prikken, de zoveelste!
En dan kunnen we misschien onze citytrip verder plannen?

Have a nice sleepover!

Comments

  1. Véronique Vermeersch says:

    In mijn agenda staat 27 maart al aangeduid!😄

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: