Omdat het weekend is…

… wat leesvoer!

Happy Weekend

Pinterest: Happy Weekend (blog.jelanieshop.be)

Wanneer je een dagje met me mee zou lopen, dan zou je zien dat ‘Bloglovin’ een groot deel van mijn dagcapaciteit inneemt. Het lezen van blogposts behoort tot mijn ochtend- en avondritueel. En zelfs tussendoor, wanneer ik daar de tijd voor vind. Ik vind het vooral ontspannend, amusant en soms wel heel erg grappig en herkenbaar. Ik doe niets liever. Vorige week gaf ik een lijstje met mijn Top 3 Inspirerende Blogs die zeker de moeite waard zijn te bezoeken. En, ik had gelijk hé?!

Wel, ook deze week heb ik heel wat interessante artikels gelezen. Misschien vinden jullie een gaatje dit weekend. Ik maakte een Top 10.

 

 

 

1. Modemissers die we nooit zullen begrijpen – Nella Vita Deze is vooral grappig. Bij het lezen denk je ‘Amaai, ja, zo fout!’.

2. Passion Fruit Meyer LemonadeLove & Olive Oil
Dit ga ik zeker uitproberen. Volgens mij smaakt het echt lekker. Vooral omdat ik fan ben van passievruchten. Of misschien iets te zomers? Who cares!

3. A dreamy loft in Paris – Fashion Squad
Zeer knappe foto’s van een prachtige loft in Parijs. Een beetje jaloers mag je wel zijn!

4. Hoe overleef ik een skere maand – Beautylab
Het woord ‘skere’ staat niet echt in mijn woordenboek. Ik moest dit toch eens goed bekijken. Natuurlijk wordt het snel duidelijk. Heel handige tips om wat geld te besparen en de maand goed door te komen. Goed en onopvallend!

5. Record frame instagram photo wallA Beautiful Mess
Deze is gewoon heel erg leuk. Ik speel met het idee zelf zoiets te maken om mijn atelier wat op te vrolijken. Maar, misschien eerst het atelier afwerken! Vandaag vond ik nog een bijpassend artikeltje op een andere blog: ’10 cool things to do with your instagram images’. Ideeën genoeg!

6. DIY KitI Spy DIY
Voor alle creatieve zielen onder ons. Leef je uit.

7. Snelle havermout Chunkey Monkey stijl – Chickslovefood
Zijn jullie ook verzot op de ijssmaak Chunkey Monkey. Wel, heel erg lekker… maar ik zal het maar (niet) zeggen: slecht voor de lijn. Hier heb je een gezonde variant! Mmm lekker!

8. Must-have Desk ToysThe Sunshine Blog
Nummertje 1 ‘Succulent monster’ past wel op mijn bureau!

9. Styling a scarfApartment 34
Tegenwoordig bestaan er workshops over hoe een sjaal te knopen/dragen. Ik vind mijn inspiratie hier! Leuk, die variatie!

10. Pretty in pink – The glossy life
Love the color!

Fijn weekend!

Trackbacks

  1. […] het relaxen: Passion Fruit Meyer Lemonade. Ik schreef er gisteren nog over in een artikeltje over weekend-leesvoer. En er is nog zo veel […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: