9 redenen waarom de sofa deze avond onze vriend is

Hé!
Het is oké…
…om op vrijdagavond eens thuis te blijven!

Yes yes yes! Het is weekend. Ik zat nu toch al uren af te tellen!
Jullie kennen dat wel: op vrijdag ieder uur van de dag op je horloge kijken en denken:
‘Zo lang nog!’. Dit met de grootste pruillip ter wereld.

En ja, het is leuk om op vrijdagavond wat te gaan doen: een gezellig etentje, op café met vrienden, een film meepikken,… Maar, vanavond blijven we lekker thuis. Ik geef je 9 redenen waarom de sofa deze vrijdagavond onze – en daarmee bedoel ik Tom, Bastille en ik – beste vriend is. Bastille heeft zijn plekje al gekozen.

Sofa

De sofa is onze beste vriend – Bastille

1. Omdat we de beste sofa hebben die er is. Tom en ik hebben er maanden naar gezocht en toen we hem zagen, waren we verkocht. Het is er eentje waar we languit met z’n drietjes kunnen liggen. En, je zakt er zo lekker in weg. Zo comfortabel, zo gezellig. Een fleece dekentje maakt het helemaal af. Kom hier mijn comfy-friend!

2. Omdat het dé ideale moment is om gezellig een filmpje te kijken of wat series in te halen: Home & Away, Criminal Minds, Suits,…

3. Omdat we nood hebben aan ‘even uitblazen’ na een zware week op het werk. Ons ritme zit nog altijd niet goed. We zijn geen ochtendmensen en gaan niet graag vroeg slapen. Dat is natuurlijk wel een probleem wanneer je vroeg op moet. Vraag me niet te definiëren wat ‘vroeg’ is. Dat is bijzaak. Tot en met woensdag is dat meestal geen probleem, maar dan begint het…
Vermoeidheid > langer snoozen > later uit bed > zich moeten haasten > net op tijd op het werk > geeuwen > gedachte aan het weekend.

4. Omdat quality-time altijd leuk is: samen relaxen en even de drukke week achter je laten.

5. Omdat het moet kunnen om een keertje thuis te blijven voor Bastille. Hij zit alleen wanneer wij op het werk zijn. Hij gedraagt zich dan als een euforisch konijn bij het weerzien. En, wij ontvangen een grote dosis liefde.

6. Omdat het even beter aanvoelt in een leuke trainingsbroek dan in een strak kleedje. Dan spreek ik uiteraard over mezelf.

7 Omdat je thuis ook de start van het weekend kan vieren. We doen dat samen, met een lekker wijntje, enkele lekkere knabbels en wat entertainment TV. Op die manier sparen we nog geld uit ook!

8. Omdat het koud is buiten en lekker warm binnen. We verkiezen de gezellige warmte boven het koude gevoel op de baan.

9. Omdat ik dan zeeën van tijd heb om rond te dwalen op Bloglovin. Misschien wel ook voor het schrijven van een volgende blogpost. Die van morgen – Let’s gossip’ – moet nog geschreven worden.

Blijven jullie ook thuis deze avond?
Ik wens jullie allen een zeer fijn weekend toe.

… vanuit de sofa!

 

Trackbacks

  1. […] dagen mijn sofa versleten. Zware BAALdagen. Ik kan dus nog een reden toevoegen aan mijn artikel ‘9 redenen waarom de sofa deze avond onze vriend is’. Reden 10: de sofa is er om je op te vangen wanneer je ziek bent. Ziek zijn vind ik echt […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: