Pinteresting Days! – 1

Muze!

Heb ik je al verteld over mijn verslaving: Pinterest!
Wel…bij deze: ik ben verslaafd!

Het is een beetje een ochtend- en avondritueel geworden. Ik kan uren scrollen en staren naar die plaatjes op Pinterest. Moest ik nog meer tijd hebben, zou ik nog enkele uren langer vertoeven in dit pretland. En nee, zeg alsjeblieft niet dat het onbekend terrein is, dat zou doodzonde zijn. Maar je kan het goed maken!

Neem eens een kijkje op mijn Pinterestprofiel. Ik heb al heel wat Pins verzameld die zeker de moeite waard zijn. Wie weet geraak je er zelf wel aan verslaafd.

Muntgroen

Pinteresting day – Minimalist Juwelry / etsy.com

Ik deel even mijn favoriete pins van vandaag. Zelf ben ik zo geen fan van grote sieraden of accessoires. Hoe subtieler, hoe beter. Wat niet wil zeggen dat ik niet van deze soort  hou, ik vind ze gewoon niet bij me passen. Geef mij maar ‘fijn’.

Minimalist Juwelry
Minimal minimal!

Minimalistic Juwelry

Pinteresting Day – Minimalist Juwelry

En weet je wat de perfecte combinatie is bij deze kleine juweeltjes: muntgroen!
Of het nu gaat over een subtiele touch of een geheel kledingstuk: het fit altijd!
Ik ben fan!

Muntgroen

Pinteresting Day – Muntgroen / asos.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: