Design at home

Magazinedesign

Ik hou er van magazines uren en uren te doorbladeren.
Voor mij is het flash flash flash – de ene na de andere inspiratie-flash.

De ene flash draagt bij tot nieuwe grafische ontwerpen, de andere is dan weer goed om mijn cooking skills te verbeteren zodat ik misschien ooit Tom eens zou kunnen overdonderen met een gerecht om zijn vingers af te likken – heb ik hem nu nog niet zien doen! En dan zijn er ook nog die leuke DIY’s waarbij ik altijd zeg: ‘Die ga ik uitproberen’. Maar, nadien kom ik heel vaak tot de vaststelling dat van dat proberen niet veel in huis is gekomen. Al ligt dat dan weer aan mijn gebrekkig organisatievermogen.

En! Voor al die magazines had ik een mooi plaatsje nodig. Iedereen heeft wel een kranten- of magazinerek, maar ik wou zo geen standaardding. Ik zeg alvast sorry voor de lezers onder jullie die dat wel hebben. En dit was mijn top 3:

Magazinerek

Pinterest: iobjectstore.com / wanderandco.com / husligheter.se

Magazinerek

Magazinerek

Zelf ben ik er dan eindelijk eentje tegen gekomen. Ik dacht onmiddellijk: ‘Die moet ik hebben!’.

Ik ben nu zo blij met mijn pronkstukje in huis. Ik vind het wel grappig dat wanneer mijn magazinerek leeg is, mensen heel vaak vragen: ‘Wat is dat ding daar eigenlijk?’. Ze hebben er dan ook geen verstand van (knipoog!).

Neem ook eens een kijkje bij ‘Voor & Na – Ons stekje’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: