Bastille: ‘Play Laundry’

Bastille: ‘Play Laundry’

Ons aapje is goed in veel!
Hij is vooral goed in sneaky zijn.
Wanneer ik strijk, kijk ik graag televisie. Dan vind ik het strijken op zich helemaal niet zo erg.
Ik heb dan de gewoonte de mooi – met de nadruk op mooi – opgevouwen kleren in de zetel op stapeltjes te leggen. Little B houdt er van mij wat te plagen. Hij doet alsof hij strijkgoed is, maar wanneer ik niet kijk is hij er toch wel met een boxershort of een blouse vandoor. Daarna doet hij gewoon alsof er niets aan de hand is en legt hij zich opnieuw in positie. ‘Heb ik iets gedaan?’.

Bastille

Bastille plays laundry

 

Comments

  1. hihihi, grappig! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: