Yellow Me.

Noot: Yellow Me. ondergaat momenteel enkele veranderingen wat betreft content en Look & Feel. Schrik dus niet van plotse veranderingen. Voor wat tekst en uitleg kan je hier terecht. 

Welkom!

Heel belangrijk dat je je vooral welkom voelt.
Fijn dat je even langskomt.
Lach een keer, want dat is gezond.

We willen ons toch allemaal goed in ons vel voelen, toch?! Stressvrij, blij met ons lichaam, mooie relaties – zowel op vlak van de liefde als in de vriendschap -,… Deze factoren bepalen in grote mate het gelukkig zijn. En, gelukkig zijn is oh-zo belangrijk! Dat willen we allemaal.

We moeten er wat voor over hebben, voor dat geluk. Een goede gezondheid heb je niet volledig in de hand, maar je kan wel streven naar een gezonde levensstijl. Mindfulness, sport en een kwantitatieve en kwalitatieve goede voeding zijn daarbij van groot belang. Voor dat soort content kan je hier terecht.

Wie ben ik?

Ik ben Elke en woon samen met mijn vriend Tom in een knus huisje dat we zelf hebben opgeknapt. Met heel wat liefde, geduld en veel werklust hebben we ons eigen stekje opgebouwd. Tom is dé handyman die iedere vrouw in huis wil en ik ben de creatieve duizendpoot die – laat ons eerlijk zijn – vooral bepaalde hoe alles er ging uitzien. Om het knus gevoel nog knusser dan knus te maken hebben we ‘Bastille’ in huis genomen: onze puppy Cavalier King Charles. We zouden hem niet meer kunnen missen! We spreken wel eens over ‘ons aapje’ of ‘onze king’. Ik heb het geluk te mogen vertellen dat ik een zeer hechte familie heb en hecht veel belang aan wat zij denken, voelen, doen,… Niet alleen zij, maar ook mijn vrienden maken mijn leven compleet. Zij zijn de mensen die me doen lachen, genieten en zoveel meer. Zij bepalen in grote mate mijn geluk!

Wat doe ik?

Ik ben van opleiding voedingsdeskundige, grafisch vormgever / Illustrator en leerkracht. Daarnaast volg ik nog een bijkomende opleiding tot copywriter en verdiep ik mezelf in (social) marketing. Deze combinatie is inderdaad bizar te noemen, dat hoor ik wel vaker. Laat ons gewoon stellen dat ik enerzijds gepassioneerd ben door het creatieve / het artistieke, maar dat ik anderzijds grote aandacht besteed aan algemene gezondheid. Twee verschillende domeinen, twee verschillende soorten content. Ik schrijf over beide domeinen, maar wil deze bewust gescheiden houden.Binnenkort lanceer ik mijn eigen webshop Mint, waar je tal van grafische en illustratieve goods zal kunnen terug vinden. op deze blog kan je dus terecht voor heel wat gezondheidsgerelateerde artikels.

Heb je nu zin om mijn blog wat beter te leren kennen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan verwijs ik je graag door naar My Favorites. Hier heb je al enkele leuke starters.

Of misschien heb je nog vragen, opmerkingen, feedback of wil je gewoon een babbeltje slaan? Dat kan zeker!

Hopelijk kan ik ook jou inspireren!

Greetz!
E.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 26 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: