#11 – Fri-A-Way

Have a nice weekend, you all!

Het is alweer Fri-A-Way-vrijdag en dus tijd voor een lijstje topreads.
Jullie vinden wellicht wel een gaatje om deze artikels te bekijken.

Fri-A-way

Have a nice Fri-A-way!

Sylvia Kuijsten deelt in Sunday’s Finest #15 enkele cartoons, prachtige miniatuurtekeningen en hippe cactussen. Ga vooral een kijkje nemen naar die kleine kunstwerkjes. Ik stond perplex. En nog steeds: elke dag! Volg haar op Instagram en laat je elke dag verbazen door haar talent.

En deze hippe jongedame weet blijkbaar van geen ophouden. Jennie stelt 6 paar nieuwe schoenen voor. Eén voor één platte schoenen voor de aankomende zomer. Ik hou van de sneakers met palmboomprint en de espadrilles met pailettes, en jij? Jennie, je bent me er eentje!

Blijkbaar schreef niet alleen ik over dé hotspot Planet Yoghurt! Ook Anouck is overtuigd van het concept. In haar artikel Hotspot Tilburg – Frozi Yogi plaatste ze mooie foto’s van de plek. Nu zijn jullie toch ook overtuigd? Mmm… frozen yoghurt!

Brief aan de adverteerder van dit blog al gelezen op Blogtrommel? Doen! Rake woorden, stof tot nadenken. Top artikel!

Toast. Oké, dat kent iedereen. Een confituurtje of smeerkaasje er op et voilà! Lekker, maar niet voor alle dagen. Toasts! – een artikel op The Pioneer Woman (Ree) doet me daar anders over denken. Het ziet er niet alleen smakelijk uit, het is ook erg lekker! Proberen maar.

Het eiland meisje heeft een zomerse tip voor de wijnliefhebbers. Bevroren druiven in je wijn: lekker fris en het ziet er nog goed uit ook!

Volgens Eline Reynders van Your daily dose of me zijn sneakers de meest comfortabele schoenen ter wereld. De samenwerking tussen Vans en de Zweedse modeketen &Other Stories blijkt een succes te zijn. Het resultaat: tijdloze sneakers met scandinavische look. Eline heeft smaak!

Lees even dit artikel van de meisjes van This is how we read: Buitengewone bibliotheken. Zoals Katrien zegt: ‘Droom even mee!’.

OOTD’s (Outfit Of The Day). Je ziet ze overal verschijnen. Een leuk concept, toch?! Ik pikte er de leukste van de week uit: Mary Josie met My Adidas Supercolor Sneakers. Zij combineert deze Pharell Williams exemplaren anders dan gangbaar. Zo willen we het zien!

Kiss Curls. Al zien verschijnen? Sofie van Fashionata stelt de vraag: Fashion or fad? Misschien weet je net zoals ik niet goed wat je er van moet denken?!

Suz en haar cavia’s. Grappig! Op Versus A stelt ze haar caviaflat voor.

#instafamous. Tegenwoordig streven er velen naar. Hoe bouw je je volgers op Instagram op? Vooral met veel geduld, tijd en heel wat moeite! Maar hier zijn enkele goede tips om je aantal de lucht in te krijgen: Geld verdienen met Instagram? Zo word je #instafamous. Bedank HLN maar.

Moeder gaat van bil op wild feestje van dochter (16)HLN. Ben je ook zo gedegouteerd? Onbegrijpelijk. Of mag ik daar geen uitgesproken mening over hebben?! Dit artikel werd veel gelezen, maar voor moest je het gemist hebben: alsjeblieft!

Nog iemand suggesties voor mij? Graag!

Fijn weekend!

Greetz,
E!

Dit is artikel #11 in de rubriek Fri-A-Way op vrijdag. Wens je graag alle artikels in deze rubriek te bekijken, dan kan je terecht bij de categorie ‘Free Time’.

Comments

 1. Bedankt voor de vermelding. Leuke links. Ik ga de bevroren druiven zeker eens uittesten en hoe grappig is de caviaflat!

  Liked by 1 persoon

 2. leuk dat je mijn artikel hier vermeld :) ik ga de rest ook eens lezen. Xdiana

  Liked by 1 persoon

 3. De bibliotheken vond ik ook super leuk. En ik ben meteen naar blogtrommel gaan piepen. Interessant joh!!!

  Like

 4. Ik zie dit nu pas, hoe stom van me! Super leuk dat je mij genoemd hebt :)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 26 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: